TOP

Μετά τους Γερμανούς αγρότες και οι Πολωνοί διαδηλώνουν κατά του Donald Tusk – Γιατί ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την επιστροφή του Αντώνη Σαμαρά

Καθώς μετά τους Γερμανούς αγρότες, χιλιάδες Πολωνοί διαδηλώνουν τις τελευταίες ώρες διαμαρτυρόμενοι κατά της κυβέρνησης του για Donald Tusk τον οποίο κατηγορούν ότι ακολουθεί παγκοσμιοποιητικές πολιτικές που σχετίζονται με αυτήν του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στην Ελλάδα ο βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης, ξεκαθάρισε τη στάση που θα κρατήσει όταν θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, τονίζοντας ότι «Δεν θα απέχω. Θα καταψηφίσω».

By Pendulum

Όπως όλα δείχνουν και καθώς οι πολίτες του δυτικού κόσμου συνειδητοποιούν τι συμβαίνει ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την επιστροφή του Αντώνη Σαμαρά καθώς ούτε και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός δεν μπορεί να φαντασθεί τις διαστάσεις που θα μπορούσαν να έχουν οι πρόσφατες διαφοροποιήσεις του, όχι απλά από την κυβέρνηση της ΝΔ αλλά από το σύνολο των κομμάτων τα οποία υπηρετούν την Ατζέντα της μείωσης του δυτικού πληθυσμού-ακόμη και το ΚΚΕ.

Ο βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης, ξεκαθάρισε τη στάση που θα κρατήσει όταν θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, τονίζοντας ότι «Δεν θα απέχω. Θα καταψηφίσω».

Για το ζήτημα της τεκνοθεσίας τόνισε:

«Η έννοια του γάμου συμπεριλαμβάνει την τεκνοθεσία και είναι θέμα χρόνου τα ελληνικά δικαστήρια να αναγνωρίσουν την τεκνοθεσία. Να λύσουμε τα πρακτικά ζητήματα με νομοθετικές παρεμβάσεις μέσα από το σύμφωνο συμβίωσης. Τα παιδιά θέλουν μαμά και μπαμπά. Δεν πρέπει να διαταράξουμε τον αξιακό κώδικα της ελληνικής κοινωνίας».

Στο μεταξύ σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, ο Dr. James Thorpe  υποστηρίζει τις ανησυχητικές κατηγορίες τηςDr. Alexandra “Sasha” Latypova, που ισχυρίζονται ότι βιώνουμε μια αποτρόπαια πράξη μαζικής γενοκτονίας κατά του αμερικανικού και του παγκόσμιου πληθυσμού.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες αυτή η απαίσια πράξη, ενορχηστρώθηκε από το Υπουργείο Άμυνας σε συνεννόηση με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και περιγράφεται ως σκόπιμη στρατηγική ερήμωσης του πληθυσμού.

Ο Δρ. Thorpe παρουσιάζει τρομακτικά στατιστικά στοιχεία, υποστηρίζοντας ότι αυτές οι κακόβουλες δυνάμεις ευθύνονται για τους θανάτους και τους τραυματισμούς 585 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως.

Δηλώνει έντονα: «Αυτό είναι ξεκάθαρα μια ατζέντα ερήμωσης του πληθυσμού».

Επιπλέον συγκρίνει τη βλάβη που προκαλεί το εμβόλιο, το οποίο αναφέρεται ως «γενετική θεραπεία», με ιστορικές φρικαλεότητες. Σύμφωνα με την ανάλυσή του, η αναλογία τραυματισμού προς θάνατο του εμβολίου ξεπερνά την καταστροφή όλων των προηγούμενων παγκοσμίων πολέμων και επισκιάζει ακόμη και τις καταστροφικές συνέπειες του φαρμάκου θαλιδομίδη, που είναι γνωστό για τις τραγικές του συνέπειες.

Η σύγκριση του Δρ. Thorpe για την επίδραση του εμβολίου με τους ατομικούς βομβαρδισμούς της Hiroshima και του Nagasaki υπογραμμίζει τη σοβαρότητα των ισχυρισμών του. Ισχυρίζεται δε ότι η Pfizer απέκρυψε το 80% των δοκιμαστικών της δεδομένων, υπονοώντας μια απαίσια συγκάλυψη μνημειακών διαστάσεων από αυτές τις παγκοσμιοποιητικές οντότητες.

Καθώς το Μάτι (ειδικά μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις) και τα Τέμπη έχουν ενδιαφέροντα κοινά στοιχεία τελετών ανθρωποθυσίας ως ένδειξη και απόδειξη πίστης και προθυμίας στην ατζέντα της μεγάλης επαναφοράς η οποία προυποθέτει μείωση του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού και με τον εξαφανισθέντα Τσίπρα να συμμετέχει πρόθυμα στα 7 Προτάγματα της Ατζέντας, έρχεται ο Αντώνης Σαμάρας για 2η φορά σε μικρό χρονικό διάστημα να υπερασπισθεί όχι κάτι λιγότερο από τη ζωή των Ελλήνων, την ιστορία του ελληνικού έθνους και τη φυσική του συνέχεια εν μέσω τεκτονικών παγκόσμιων εξελίξεων.

Έτσι τη διαφοροποίησή του με την θέση του πρωθυπουργού να επιτρέψει την αποχή ως «αξιοπρεπή στάση» των βουλευτών όσον αφορά στη ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια διατύπωσε την Παρασκευή ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Εγώ ξέρω ότι επί χρόνια όλοι οι πολιτικοί λέμε στον Ελληνικό λαό ότι πρέπει να μην απέχει από τις εκλογές και να ψηφίζει για το καλό της Δημοκρατίας. Θα λέμε, λοιπόν, στον Ελληνικό λαό να ψηφίζει και να μην απέχει, και, λέμε ταυτόχρονα στους βουλευτές και τους υπουργούς να απέχουν;» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός φθάνοντας στο Δικαστικό Μέγαρο της Καλαμάτας στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου.

«Στην συντριπτική της πλειοψηφία η κοινωνία έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη, για αυτό το ζήτημα και εγώ θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα στη Βουλή» πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ) ΚΑΙ ΤΑ 7 ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ

«Εμείς οι Εβραίοι έχουμε ένα μυστικό όπλο στον αγώνα μας με τους Άραβες – δεν έχουμε πού να πάμε. Υποθέτω ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είτε κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, και μπορεί να φαίνεται στους άλλους αδύνατο, ή απλά τα παρατούμε. Ή κάνουμε ό,τι είναι πραγματικά αδύνατο και παραμένουμε ζωντανοί. Υπάρχει ένα ακόμη βασικό πράγμα που πιστεύω ότι οι άνθρωποι εκτός Ισραήλ πρέπει να συνειδητοποιήσουν, και αν το καταλάβουν και το αποδεχτούν, ίσως άλλα πράγματα μπουν στη θέση τους. Πολλές αραβικές χώρες αρνούνται να συναινέσουν στην ύπαρξή μας. Επομένως δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός. Λένε ότι πρέπει να είμαστε νεκροί. Και λέμε ότι θέλουμε να είμαστε ζωντανοί. Μεταξύ ζωής και θανάτου, δεν γνωρίζω συμβιβασμό. Και γι’ αυτό δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Golda Meir

Στη προκειμένη περίπτωση είμαστε όλοι Εβραίοι. Κι αυτό γιατί κάποια elite λέει «ότι πρέπει να είμαστε νεκροί. Και λέμε ότι θέλουμε να είμαστε ζωντανοί. Μεταξύ ζωής και θανάτου, δεν γνωρίζω συμβιβασμό. Και γι’ αυτό δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Είμαστε όλοι Εβραίοι.

Σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές είμαστε (σχεδόν) όλοι Εβραίοι.

Λέμε σχεδόν γιατί πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν οι δοσίλογοι.

Γιατί είμαστε σχεδόν όλος ο λευκός δυτικός πληθυσμός Εβραίοι;

Γιατί μας ετοιμάζουν ένα παγκόσμιο Auschwitz.

Για ποιόν λόγο;

Οι λόγοι είναι πολλοί. Είθισται η συγκεκριμένη elite όταν προκαλεί μία ιστορική καταστροφή να το κάνει προς επίτευξη πολλαπλών στόχων.

Ο κύριος λόγος είναι η διατήρηση της σχεδόν παγκόσμιας εξουσίας με εργαλείο το χρέος.

(Πρόσφατα σχεδόν όλα τα αμερικανικά ΜΜΕ με σχετικά ρεπορτάζ ανέφεραν ότι οι αμερικανοί πολίτες πληρώνουν 200 δις δολάρια τη μέρα για δόσεις τόκων του δημοσίου χρέους των 34 τρις δολαρίων. Κανένα από τα εν λόγω μέσα δεν ανέφερε σε ποιους ιδιώτες πληρώνουν οι Αμερικανοί τους τόκους του χρέους. Η πρώτη και μοναδική φορά που οι ΗΠΑ βρέθηκαν με μηδενικό χρέος ήταν τον Ιανουάριο του 1835)

Ο δεύτερος λόγος που είναι συνάρτηση του πρώτου, είναι ότι το χρήμα δεν πρέπει να απωλέσει την εξουσία του ως εργαλείο διακυβέρνησης του κόσμου. Η αθρόα εκτύπωση χρήματος- φαντασθείτε τα 500ευρα σε αριθμό αντίστοιχο με τα πράσινα φύλλα δένδρων, θάμνων, λουλουδιών. Τι αξία θα είχαν;

Ο τρίτος λόγος είναι ηθικός, εμπλουτισμένος με υπαρξιακής φύσεως ερωτήματα. Εδώ συγκρούονται η φιλανθρωπία με τον ευγονισμό. Ακόμη και εντός του ιδίου προσώπου.

Ας υποθέσουμε ότι ο Μπάμπης από τα Πετράλωνα και ο εξάδελφός του ο Bob από τη Μασσαχουσέτη, διαθέτουν στο συρτάρι τους τη μοναδική και αποκλειστική “σφραγίδα” που νομιμοποιεί την έκδοση δολαρίου και ευρώ. Το δολάριο είναι το βασικό νόμισμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης και το Ευρώ είναι το βασικό νόμισμα των κρατών της ζώνης του Ευρώ.

Ο Μπάμπης και ο Bob δανείζουν-μέσω των ιδρυμάτων τους- τις ΗΠΑ και τα κράτη της Ε.Ε. δολάρια και ευρώ.

Τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Ευρώπη δεν επιστρέφουν ποτέ τα χρήματα στον Mπάμπη και τον Bo.

Aρχικά ο Μπάμπης και ο Bo δεν είχαν θέμα με τη μη επιστροφή των δανεικών χρημάτων. Κι αυτό γιατί καθώς αυξάνονταν οι οφειλές- τα χρέη των ΗΠΑ και της Ευρώπης προς τον Μπάμπη και τον Bo, τόσο μεγαλύτερη γινόταν η ισχύς του Mπάμπη, του Bo και των Ιδρυμάτων τους στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.

Συχνά ο Μπάμπης και ο Βο για να διογκώχουν τα χρέη των κρατών προκαλούν πολεμικές συγκρούσεις μεταξύ τους. Έτσι πέρα από το γεγονός ότι κρατάνε απασχολημένα τα αντίπαλα στρατόπεδα επιτυγχάνουν να τους δανείζουν ακόμη περισσότερα χρήματα και να αυξάνουν το χρέος- άρα και την εξάρτηση από τους ίδιους.

Όμως το χρόνια περνούν, ο κατ΄εξοχήν λευκός πληθυσμός των ΗΠΑ και της Ευρώπης που είναι και οι πιο κοστοβόροι στον πλανήτη αυξάνεται διαρκώς. Με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα αυξάνονται στην Αφρική, την Ασία, τη Κίνα, την Ινδία, τη Μέση Ανατολή (εκτός από το Ισραήλ) κλπ.

Μόνο που σε αυτές τις χώρες το κατά κεφαλήν κόστος του κάθε μωρού που γεννιέται ώσπου να πάρει σύνταξη και να πεθάνει είναι πολύ μικρότερο από το κατά κεφαλήν κόστος του λευκού μωρού που γεννιέται μεγαλώνει, μισθοδοτείται και συνταξιοδοτείται στη Δύση.

Όμως για να υπάρχει μία κάποια ευνομία στον κόσμο θα πρέπει τα χρέη να επιστρέφονται. Εάν τα χρέη δεν επιστρέφονται ο Μπάμπης και ο Βο βρίσκονται σε μία διαρκή εσωτερική πάλη. Ανάμεσα στον Φιλάνθρωπο και τον Ευγονιστή Εαυτό.

Αλήθεια πόσοι από εσάς τους καλοκάγαθους ανθρώπους εκεί έξω εάν σας ανήκε το παγκόσμιο χρήμα θα το μοιράζατε αθρόα και δίχως απαίτηση επιστροφής; Και εάν το κάνατε αυτό πως το χρήμα σας θα εξακολουθούσε να έχει αξία;

Και γιατί να μοιράζατε αθρόα το χρήμα σας ώστε να μεγαλώσουν απρόσκοπτα τα καγκουρόπουλα όλων των χρωμάτων που γεννιούνται ανά τον κόσμο από κάγκουρες γονείς οι οποίοι σε μεγάλο ποσοστό αφού τα φέρουν στο κόσμο στη συνέχεια χωρίζουν και απαιτούν από τα κράτη να τα μεγαλώσουν με παιδικούς σταθμούς, μισθούς, συντάξεις, κλπ;

Τι θα πρέπει λοιπόν να κάνουν ο Μπάμπης και ο Bo ώστε να διατηρήσουν την αξία του χρήματός τους; Να βρουν ένα τρόπο να το παίρνουν πίσω και μία επιχείρηση να ελέγξουν και κυρίως να μειώσουν το πιο κοστοβόρο πληθυσμό που είναι ο λευκός δυτικός πληθυσμός.

Σε αυτή τη περίπτωση ξυπνάει ο Ευγονιστής Εαυτός του Μπάμπη και του Bo.

Και σε αυτή την ιστορική συγκυρία λοιπόν (τη σημερινή) ο πλανήτης βρίσκεται στη δίνη του Ευγονιστή Εαυτού του Mπάμπη και τον Bo.

Για να δούμε λοιπόν πως ο Μπάμπης και ο Bo επιχειρούν να μειώσουν τον λευκό δυτικό πληθυσμό.

Πάμε να δούμε μερικά από τα κατ΄εξοχήν εργαλεία μείωσης του δυτικού λευκού πληθυσμού.

Πρώτον. Η Κλιματική Κρίση-Αλλαγή. Βρίσκεται ψηλά στην Ατζέντα του Μπάμπη και του Βο. Γι΄αυτό και δίνουν εντολή στους ελεγχόμενους (λόγω χρέους, κλπ) δυτικούς ηγέτες να προκαλέσουν “κλιματικές κρίσεις”. Έτσι το σοκαρισμένο κοινό (ο τρόμος είναι σημαντικό εργαλείο καταστολής) παρακολουθεί τα δάση να καίγονται, τις μέλλισες να καίγονται, ολόκληρες περιοχές να πλημμυρίζουν, ακόμη και σεισμούς να προκαλούνται. Ταυτόχονα ο Μπάμπης και ο Bo βρίσκουν εκτός από τους πρόθυμους πολιτικούς ηγέτες και διάφορα πρόθυμα νούμερα (όπως η Greta) τα οποία χτυπιούνται για την άνοδο της θερμοκρασίας, τους πάγους που λιώνουν, κλπ. Εκτός από τα πρόθυμα νούμερα τύπου Greta, ο Μπάμπης και ο Bo φροντίζουν επιμελώς και τη προπαγάνδα της Κλιματικής Κρίσης με τα ελεγχόμενα ανά το κόσμο ΜΜΕ, ενώ περνάνε και στους υποψηφίους βλαχοδημάρχους το αφήγημα της Κλιματικής Κρίσης που πάει πακέτο με τις πόλεις των 15′ , την τοποθέτηση καμερών σε δημόσιους χώρους και πάει λέγοντας.

Όσο αφορά χώρα μας έχουν χρηματοδοτήσει με μαύρο τσουβαλάτο χρήμα αρκετές έντυπες και διαδικτυακές εκδόσεις ενώ ελέγχουν μέσω χρηματοδότησης και προσώπων κλειδιά σε επιτελικές θέσεις τη γραμμή υπέρ της Κλιματικής Κρίσης. Τα “πνευματικά δικαιώματα” της Κλιματικής Κρίσης ανήκουν στον Μπάμπη και στον Bo γι΄αυτό και άναυδο το κοινό παρακολουθεί τους ηγέτες να τρέχουν ως πεκινουά να υποστηρίξουν το αφήγημα της Κλιματικής Κρίσης που στο τέλος της μέρας αποσκοπεί στη μείωση του πληθυσμού. Στο θάνατό σου οξυδερκή κοστοβόρε λευκέ αναγνώστη. Ναι, εσύ που κάποτε στήριξες και εθαύμασες το American Dream τώρα που το μαγαζί χρεοκόπησε πρέπει να πεθάνεις. Ώσπου να πεθάνουν οι λευκοί ο Μπάμπης και ο Bo εισπράτουν χρήμα με αιχμή του δόρατος την Κλιματική Κρίση και τα γνωστά Κριτήρια από τις μεγάλες εταιρίες, βιομηχανίες, κλπ που κι αυτές θα οδηγηθούν στη θανάτωση ή θα κρατικοποιηθούν από ένα παγκόσμιο κράτος-τέρας μια ήπια προσομοίωση του οποίου μπορείτε να δείτε στο Κινέζικο καθεστώς.

Δεύτερον. Οι πανδημίες, τα lockdowns και τα εμβόλια ευθανασίας. Αυτές τις ώρες για μία ακόμη φορά ο διαβόητος Fauci ο οποίος καθ΄υπόδειξη των ανθρώπων του Mπάμπη και του Bo χρηματοδοτούσε τα gain of function πειράματα τρέχει για μία ακόμη φορά να καταθέσει για την συγκάλυψη της προέλευσης του ιού που προκαλεί τον COVID-19 και ενώ πάνω από 17 εκατομμύρια εμβολιασμένοι πολίτες σε όλο το κόσμο είναι εξίσου νεκροί με τον Elvis Prisley μάλλον από τις ενέργειες και όχι τις παρενέργειες των εμβολίων. Ασύλληπτοι οι αριθμοί των ανακοπών, των εγκεφαλικών και φυσικά των turbo καρκίνων που προκαλούν εκεί έξω τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19. Oι άνθρωποι με όνομα και ονοματεπώνυμο πεθαίνουν ΞΑΦΝΙΚΑ κατά ριπάς και δίχως σταματημό. Περιέργως ουδένα υπ.Υγείας και κανείς υπουργός Υγείας δεν παραδέχεται ούτε έναν θάνατο από το τρύπημα COVID-19. Αυτό από μόνο του βρωμάει την αποστολή τους που είναι ο θάνατός μας μια και οι ασπιρίνες έχουν παρενέργειες. Γιατί ούτε μισή δυτική κυβέρνηση δεν τόλμησε να χρεώσει μισό θάνατο στο εμβόλια COVID-19; Γιατί οι δυτικοί ηγέτες και οι αρχηγοί των κομμάτων παρότι εκλεγμένοι από τους πολίτες υπακούν στις εντολές του Klaus Schwab, o oποίος με τη σειρά του δουλεύει για τον Μπάμπη και τον Bo.

O Klaus Schwab είναι επικεφαλής του WEF για το οποίο ο Elon Musk έχει δηλώσει αυτό>

Tρίτον. Οι μετανάστες και η εισβολή τους. Πλέον δεν πρόκειται για εισβολή. Στις ΗΠΑ είναι καλοδεχούμενοι από την κυβέρνηση Biden. Έτσι πάνω από 500.000 μετανάστες μπουκάρουν στις ΗΠΑ κάθε μήνα ενώ πάνω από 10 εκατομμύρια ανεμβολίαστοι με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 και χωρίς ταυτότητες κυκλοφορούν παράνομα στις ΗΠΑ. Ένας στρατός κυρίως φανατικών Ισλαμιστών.

Τέταρτον. Η WOKE ιδεολογία, τα ακτιβιστικά κινήματα απελευθέρωσης κλπ. Ο Μπάμπης και ο Bo δεν αγαπήσαν αίφνης τους gay, τραβεστί και τα λοιπά καμμιά 70αριά φύλα αυτοπροσδιορισμού που χτυπιούνται εκεί έξω. Απλά ότι μπορεί να καταστρέψει τη κοστοβόρα λευκή δυτική οικογένεια ενισχύεται με κάθε τρόπο και εργαλειοποιείται για την επίτευξη του στόχου της μείωσης του “κοστοβόρου” δυτικού πληθυσμού. Γι΄αυτό και έγινε κυρίαρχη στα κολλέγια της elite τύπου Harvard που χρηματοδοτούν ο Μπάμπης και ο Bo.

Πέμπτον. Ο έλεγχος της διατροφικής αλυσίδας. Αυτές τις μέρες οι Γερμανοί αγρότες καβάλα στα τρακτέρ τους οργώνουν τους δρόμους μια και αισθάνονται την απειλή της κυβέρνησής τους σαν δαμόκλειο σπάθη πάνω από τους ίδιους, τις οικογένειές τους, τα χωράφια, τα ζώα τους. Ο Μπάμπης και ο Βο θέλουν να ελέγξουν όσο γίνεται την διατροφική αλυσίδα-απλά για να πεθάνεις.

Έκτον. Το ψηφιακό νόμισμα ως εργαλείο ελέγχου, υποταγής και κυρίως θανάτου. Από τους βαθμούς κοινωνικής πίστωσης, έως τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, τα διαβατήρια, τα περιουσιακά στοιχεία τα πάντα όλα διασυνδεδεμένα με μοναδικό στόχο τον λευκό δυτικό άνθρωπο. Kανείς δεν θα έχει πρόσβαση στο ψηφιακό χρήμα εάν δεν είναι υπάκουος. Δηλαδή εμβολιασμένος έως θανάτου για τις μελλοντικές εργαστηριακές planδημίες, εάν βγαίνει έξω από τα όρια της πόλης των 15΄και πάει λέγοντας.

‘Εβδομον. Η φτωχοποίηση. Κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν η έκρηξη της ανόδου των επιτοκίων το προηγούμενο διάστημα. Ο φτωχός τρομοκρατημένος πολίτης είναι εύκολη λεία. Γίνεται ακόμη πιο εύκολη με το που κάθεται και παρακολουθεί τηλεόραση. Ιδανικό πελατάκη του Μπάμπη και του Bo στην οδό προς τη σφαγή. Μας ετοιμάζουν ακόμη και “εισβολή” UFO με κατασκευή σχετικών Ολογραμμάτων διαστημοπλοίων UFO που θα “καταλάβουν” τον ουρανό!

Aνάμεσα στα ΚΥΡΙΑ όπλα του Μπάμπη και του Bo είναι τρεις εταιρίες που ελέγχουν το 20% του S&P 500, το (φουλ υπέρ των αμβλώσεωνΔημοκρατικό Κόμμα και η CIA. Eπίσης όλοι σχεδόν οι δήθεν Παγκόσμιοι Οργανισμοί (για ιδιωτικές εταιρίες πρόκειται στη πραγματικότητα) τύπου ΠΟΥ, ΟΗΕ, Ερυθρός Σταυρός και η Ευρωπαική Ένωση της Ursula (κάθε άλλο παρά τυχαία η Ε.Ε. χρηματοδοτούσε τα Εργαστήρια της Wuhan), και ΣΧΕΔΟΝ το σύνολο του υφιστάμενου πολιτικού προσωπικού.

Ο Μπάμπης και ο Bo λοιπόν με όλους τους παραπάνω έχουν βαλθεί να μας σκοτώσουν δημιουργώντας ένα παγκόσμιο Auschwitz για τον λευκό δυτικό άνθρωπο. Κάποιοι ηγέτες που χρησιμοποιήθηκαν ήδη τρέμοντας στην ιδέα ότι θα μπορούσαν να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη φρόντισαν να εγκαταλείψουν τους θώκους τους όπως συνέβη με την Νεο-Ζηλανδή πρωθυπουργό, τη Βασίλισσα της Δανίας, την Πρωθυπουργό της Γαλλίας. Το ίδιο συνέβη και με τα πιόνια του Μπάμπη και του Bo στην επιχείρηση Γενοκτονίας όπως οι Tony Fauci, Rochelle Walensky, Francis Collins, etc.

Καθώς ο Άδωνις μετά από επικοινωνία με το πρόσωπο που τρέχει τη “γραμμή” του WEF στο Μαξίμου ακύρωσε το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η περίπτωση του κ. Βασίλη Κικίλια ο οποίος ακούσια ή εκούσια βρέθηκε σε δύο υπουργεία τα οποία υπηρετούν δύο από τα μείζονα εργαλεία μείωσης του πληθυσμού όπως είναι η κατασκευασμένη planδημία με τα εμβόλια ευθανασίας και η Κλιματική Κρίση.

Όσο για τους πολιτικούς ηγέτες και τους 300 της Βουλής εμφανίζονται ΟΛΟΙ δίχως εξαίρεση να υπηρετούν την επιχείρηση μείωσης του δυτικού πληθυσμού.

To 2024 προδιαγράφεται ως εκρηκτικό έτος. Οι εμβολιασμένοι θα συνεχίσουν να πεθαίνουν, ο Biden αντιμετωπίζει μεγάλο κίνδυνο επανεκλογής, στο Ισραήλ συνειδητοποιούν ότι μια ανώτατη δύναμη “βραχυκύκλωσε” τις καλύτερες μυστικές υπηρεσίες και τον καλύτερο στρατό του κόσμου για 7 με 10 ώρες και ο Mπάμπης με τον Bo (στη πραγματικότητα είναι μόνος του ο Μπάμπης) ρισκάρουν να υποστούν ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ στραπάτσο το οποίο θα μπορούσε να “ξαναγράψει” την Ιστορία ακόμη και των 3 τελευταίων αιώνων.

Αντώνης Σαμαράς> Η Ελλάδα είναι χώρα όχι χώρος

-Kώστα, δεν μπορεί ο Elon Musk να είναι θεωρητικός συνομωσίας και οι ελιές πλέον μαζεύνται με μηχάνημα-δεν χρειάζονται τόσους εργάτες. Μας σκοτώνουν…

Η επικοινωνία Αντώνη Σαμαρά-Κώστα Καραμανλή ήταν αναπόφευκτη μετά τις τελευταίες εξελίξεις και καθώς παγκοσμίως οι εμπνευστές της Ατζέντας μείωσης του πληθυσμού αισθάνονται τον κλοιό να σφίγγει όπου κι εάν βρίσκονται. Στην Ελλάδα εξαιτίας ενός βαθιά διαβρωμένου ΣΥΡΙΖΑ κι ενός ανύπαρκτου χαζοΚΙΝΑΛ η φερόμενη ως αξιωματική αντιπολίτευση σιγοντάρει τις κυβερνητικές επιλογές σύμφωνα με τις οδηγίες της Ατζέντας της μεγάλης επαναφοράς.

Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη οξυδέρκεια να αναρωτηθεί κανείς τι θα ακολουθήσει εάν πεθάνουν εξαιτίας φυσικού γήρατος οι εμπνευστές της Ατζέντας ή θελήσουν να αποτραβηχτούν και κάνουν πίσω για λόγους οικογενειακής αυτοσυντήρησης εγκαταλείποντας έρμαια στη Δικαιοσύνη των χωρών τους όλους τους εμπλεκόμενους στο σχέδιο μείωσης του πληθυσμού ηγέτες, επιστήμονες, μηντιάρχες, πολιτικούς κλπ.

Καθώς η μετοχή της Pfizer Πεθαίνει Ξαφνικά έχοντας χάσει στη διάρκεια ενός έτους το 50% της αξίας της και οι μέτοχοι την εγκαταλείπουν, το να βρεθείς στο στρατόπεδο της αλήθειας (όπως επιχειρεί αυτή τη στιγμή ο Αντώνης Σαμαράς του οποίου η ηγεσία υπεκλάπη με τη βοήθεια των χειριστών της Ατζέντας προς χάριν του σιωπηλού για όσα συμβαίνουν Αλέξη Τσίπρα) είναι από πολλές απόψεις η σωστή επιλογή.

Ειδικά εάν έχεις αφιερώσει χρόνο να αποκτήσεις τη γνώση της αλήθειας ώστε να παύσεις να είσαι αλλαλάζον κύμβαλο μίας σκοτεινής προπαγάνδας.

Ο Αντώνης Σαμαράς είτε από ένστικτο, είτε από γνώση, αποφάσισε να διαχωρίσει με ηχηρό τρόπο τη τύχη του από ένα κυβερνητικό σχήμα το οποίο θα μπορούσε να βρεθεί αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

-Η Ελλάδα είναι χώρα, κι όχι χώρος!

δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Όχι ακριβώς. Τρία χρόνια τώρα η Ελλάδα είναι χώρος αφόδευσης των εμπνευστών της Ατζέντας 2030 οι οποίοι κατασκεύασαν μία ακόμη εργαστηριακή planδημία με στόχο την επιβολή των εμβολίων ευθανασίας COVID-19 κι αυτό όχι για να πλουτίσουν οι φαρμακευτικές-γνώριζαν άλλωστε τι θα μπορούσε να υποστεί το profile της Pfizer της οποίας είναι οι μεγαλομέτοχοι-αλλά επειδή ο κύριος και απόλυτος στόχος είναι η μείωση του κοστοβόρου (400 τρις το παγκόσμιο χρέος που ελέγχεται από τους εμπνευστές της Ατζέντας) δυτικού πληθυσμού και η αντικατάστασή του με πάσης φύσεως φυλές και φύλα. Στόχος τους είναι ο αποδεκατισμός της δυτικής οικογένειας γι΄αυτό κάθε λίγο και λιγάκι ο Elon Musk προτρέπει τους ακολούθους του να αποκτήσουν πολλά παιδιά ώστε να νικήσουν το σκοτάδι των εμπνευστών και των ηγετών -πιόνια.

-Ο γιος μου θέλει να κάνει έναν καλύτερο κόσμο και ο Biden δεν τον αφήνει…

Αυτή ήταν το πιο πρόσφατο κατηγορώ της μητέρας του Elon Musk εναντίον του τηλεχειριζόμενου από το deep state Biden. Ένα deep state που έχει στον απόλυτο έλεγχό του το Δημοκρατικό Κόμμα ενώ ο εκλεκτός του στην Ευρώπη είναι ο επίσης φιλάνθρωπος Tony Blair.

Ο Σαμαράς λοιπόν προχώρησε ένα βήμα παραπέρα από εκεί που αρκέστηκε ο Καραμανλής. Έκανε τα λόγια πράξεις και διαφοροποιήθηκε. Πρόκειται για μία έξυπνη επιλογή. Τουλάχιστο.

«Η αιφνιδιαστική κατάθεση τροπολογίας που χορηγεί «νέου τύπου άδεια διαμονής για εργασία σε πολίτες τρίτων χωρών”, είναι λανθασμένη. Στην πράξη νομιμοποιεί όλους τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα εδώ και 3 χρόνια! Και μάλιστα, συλλήβδην, δίχως ουσιαστικό έλεγχο της ταυτότητας κάθε ενός από την Πολιτεία! Κι αυτό την ώρα που το μεταναστευτικό συγκλονίζει όλη την Ευρώπη, η οποία αναζητεί αυστηρότερη πολιτική! Αδυνατώ να καταλάβω γιατί η κυβέρνησή μας ελαστικοποιεί κι άλλο τη δυνατότητα παροχής άδειας διαμονής και εργασίας στους παράνομους μετανάστες. Ακόμα και σε αυτούς που έχει απορριφθεί η αίτηση ασύλου! Ακόμη και αν έχουν διαβατήριο, «έστω κι αν αυτό έχει λήξει»… Και οι χορηγήσεις των αδειών γίνονται υποχρεωτικές, και δεν είναι στην διακριτική ευχέρεια των αρμοδίων Αρχών, όπως ισχύει μέχρι σήμερα. Υπενθυμίζω ότι η κυβέρνησή μας το 2012-2014 είχε θεσπίσει ένα νομικό πλαίσιο που προέβλεπε, κάτω από πολύ αυστηρές προϋποθέσεις, τη χορήγηση της άδειας διαμονής μόνο εάν οι αιτούντες συμπλήρωναν 7 έτη συνεχούς παρουσίας στη χώρα. Κι αυτό το καθεστώς το διατήρησε ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ…

Η χώρα μας, με αυτήν την τροπολογία, γίνεται, επί της ουσίας, φάρος προσέλκυσης λαθρομεταναστών.

Η ανάγκη λύσης του προβλήματος εργατικών χεριών μπορεί να γίνει μέσω του εγχώριου δυναμικού. Κι ασφαλώς με τη νόμιμη μετανάστευση και τις διακρατικές συμφωνίες ορισμένου χρόνου όπου οι μετανάστες θα επιστρέφουν στις χώρες τους. Και είναι τελείως άστοχο να ακούγεται ότι η λύση του δημογραφικού προβλήματος μπορεί να είναι η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών! Η Ελλάδα είναι χώρα, κι όχι χώρος! Ζητώ από την κυβέρνηση να αποσύρει την εν λόγω τροπολογία και να επανεξετάσει το όλο ζήτημα».

Στο μεταξύ πεθαίνουν ξαφνικά και κατά ριπάς οι εμβολιασθέντες με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 τα οποία προπαγανδίσθηκαν ως ελιξήρια νεότητος από την εγχώρια πολιτική ηγεσία.

πηγη kourdistoportocali.com