Παρασκευή
19
Αύγουστος
TOP

Ο Daniel Lukaszczyk φορά τη μελανόλευκη φανέλα

Ένα ακόμη πρόσωπο προστίθεται στο ρόστερ της ΠΑΕ Καλαμάτα, η οποία προ ολίγου ανακοίνωσε την απόκτηση του Πολωνού Daniel Lukaszczyk.

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Daniel Lukaszczyk. Ο 20χρονος εξτρέμ είναι από την Πολωνία και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Αμερική.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει καλή σταδιοδρομία φορώντας τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας.”

Υπεύθυνος Πωλήσεων στο Εμπορικό Τμήμα της ομάδος

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε νια νέα συνεργασία που αφορά στο Εμπορικό της τμήμα και την ενίσχυσή του με ένα πρόσωπο που θα φέρει νέες ιδέες και προτάσεις ανάπτυξης.

“Ο Ιωακείμ Παπαδόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος μηχανικός (B.eng) με μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (MSc) από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε εταιρείες στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και των τροφίμων στον τομέα των πωλήσεων, των συστημάτων ποιότητας και στα τμήματα εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού.

Πλέον, αναλαμβάνει καθήκοντα Υπεύθυνου Πωλήσεων στο Εμπορικό Τμήμα της ομάδος με αρμοδιότητες που αφορούν κυρίως τις συνεργασίες με τους χορηγούς.”

Επίσης, η  ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο Ηλίας Μουρούσιας αναλαμβάνει τη θέση του αθλητικού Διευθυντή των Ακαδημιών της ομάδας, ενώ ο Φραγκίσκος Κεράνης τοποθετείται επικεφαλής Προπονητής των Ακαδημιών της Μαύρης Θύελλας.