Κυριακή
21
Απρίλιος
TOP

Ο Παναγιώτης Κόντος πρωταθλητής στο 9ο Ανοιχτό Τουρνουά του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας

Εριξε αυλαία το 9ο Ανοιχτό Τουρνουά «Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας», με την ολοκλήρωση του 6ου γύρου στο οποίο συμμετείχαν πολυάριθμοι σκακιστές και σκακίστριες. Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κόντος με 5,5 βαθμούς σε 6 αγώνες.

Τα αποτελέσματα του 6ου γύρου έχουν ως εξής:

Χρήστος Βέκκος – Παναγιώτης Κόντος 0-1, Γιώργος Νινιός – Πέτρος Διαμαντέας 0-1, Αλέξανδρος Λαμπρακόπουλος – Κατερίνα Αλειφέρη 0-1, Ηλίας Νινιός – Φάνης Διακουμέας 1-0, Κατερίνα Όνιπκο – Κώστας Μάλαμας 0-1, Νικόλας Κυριακόπουλος – Ηλίας Πετρουλάκης 0-1, Παύλος Κατσιλιέρης – Χριστίνα Κουντούρη 1-0, Βασίλης Φιλόπουλος – Νικόλας Πετροπουλεάς 0-1, Δημήτρης Παπανικολόπουλος – Ντάρι Σερμπένκο 1-0 α.α., Γιώργος Γεωργόπουλος – Αντώνης Μαζιώτης 0-1, Μάριος Μακρής – Θανάσης Κάππος 1-0, Θάνος Κορομηλάς – Κωνσταντίνος Μακρής 1-0, Κωνσταντίνος Κελέσης – Άγγελος Τρυφωνόπουλος 1-0, Θανάσης Κοτσόβολος – Παναγιώτης Αλεξέας 1-0, Άγγελος Χατζής – Γιώργος Κορδονούρης 0-1, Χρήστος Μουμουλίδης bye.

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κόντος με 5,5 βαθμούς σε 6 αγώνες. Στην 2η θέση ισοβάθμησαν οι Κατερίνα Αλειφέρη και Πέτρος Διαμαντέας με 5 βαθμούς. Πρωταθλήτρια γυναικών αναδείχθηκα η Χριστίνα Κουντούρη σε ισοβαθμία με την Κατερίνα Ονιπκο με 3 βαθμούς.

Στην κατηγορία κάτω των 18 ετών ο Ηλίας Νινιός αναδείχθηκε 1ος με 4,5 βαθμούς, στην κατηγορία κάτω των 12 ετών ο Παύλος Κατσιλιέρης με 4 βαθμούς. Πρώτος στην κατηγορία κάτω των 10 ετών ο Θάνος Κορομηλάς ο οποίος ισοβάθμησε με τους Δημήτρη Παπανικολόπουλο και Μάριο Μακρή.

Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/12 μετά την λήξη του Τουρνουά Rapid «Super Market Μουργή» στις 19:30.

Για πληροφορίες που αφορούν τα τουρνουά και ότι όποιο άλλο θέμα σχετικά με το σκάκι μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.nokchess.gr και στο facebook  Σκακιστική Ακαδημία Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας

Μια όμορφη σκακιστική εκδήλωση θα πραγματοποιήσει το Σκακιστικό Τμήμα την Πέμπτη 14/12/2023 στις 18:00 στο εντευκτήριο της ακαδημίας με καλεσμένη την νεανική ομάδα του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών Αττικής. Το 8ο Γυμνάσιο Αχαρνών θα βρίσκεται στην πόλη μας, για τριήμερη εκδρομή στα πλαίσια της υλοποίησης ενός πολιτιστικού προγράμματος με θέμα «Σκάκι και Ευρωπαική Λογοτεχνία». Κατόπιν επικοινωνίας με τον υπεύθυνο Καθηγητή, με μεγάλη χαρά καλέσαμε και θα φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας την σκακιστική συνάντηση ανάμεσα σε 10 παιδιά του Γυμνασίου Αχαρνών με 10 παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Είναι τιμή μας και χαρά μας και ευχόμαστε να υπάρξει και συνέχεια για τέτοιας μορφής σκακιστικές συναντήσεις.