Παρασκευή
21
Φεβρουάριος
TOP

O Σ.Κ.Ε.Α.Κ. η εστίαση Μεσσηνίας κλείνει τη μουσική και συμμετέχει στην πανελλαδική κινητοποίηση της 28ης Φεβρουαρίου

Τη συμμετοχή του στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις για την τραγωδία των Τεμπών γνωστοποιεί ο Σ.Κ.Ε.Α.Κ. καλώντας τα καταστήματα εστίασης της Μεσσηνίας να χαμηλώσουν τη μουσική και να δώσουν το παρών στις συγκεντρώσεις της 28ης Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα, “Ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας συμμετέχει στην πανελλαδική κινητοποίηση της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου 2025, στη μνήμη των 57 αδικοχαμένων θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, που συνέβη πριν από δύο χρόνια.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης:

  • Από τις 11:00 έως τις 14:00 τα καταστήματα δεν θα παίζουν μουσική εντελώς, ως ένδειξη σεβασμού και διαμαρτυρίας.
  • Ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούμε κάτω από το παλαιό δημαρχείο στις 10:30 ώστε να συμμετέχουμε στις τοπικές κινητοποιήσεις μαζί με την ΟΕΒΕΣ και τον Εμπορικό Σύλλογο.

Στηρίζουμε τις οικογένειες των θυμάτων και απαιτούμε δικαιοσύνη, λογοδοσία και ουσιαστικά μέτρα για την ασφάλεια των μεταφορών, ώστε να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά μια τέτοια τραγωδία.

Καλούμε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου να στηρίξουν την κινητοποίηση και να ενώσουμε τις φωνές μας!

Με εκτίμηση,

Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας (Σ.Κ.Ε.Α.Κ.)