Δευτέρα
20
Μάρτιος
TOP

On line μαθήματα υποκριτικής απο το Θ.Ε.Μ. με τον Γιάννη Δρίτσα

Το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης ξεκινάει διαδικτυακά μαθήματα υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού για αρχάριους ενήλικες. Διδάσκει o Ηθοποιός και Σκηνοθέτης: Γιάννης Δρίτσας. Η έναρξη των μαθημάτων έχει οριστεί για τις 8 Μαρτίου, το πρώτο μάθημα δωρεάν θα ανακοινωθεί το link zoom στους ενδιαφερόμενους κα θα έχουν διάρκεια 3 μήνες.

Ο Γιάννης Δρίτσας  περί μαθήματος του: “…ξετυλίγοντας το άγνωστο και συνάμα οικείο κουβάρι της υποκριτικής, της τέχνης που συντελείται και ενυπάρχει μέσα μας από τη στιγμή που αρχίζουμε να υπάρχουμε. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τα μαθήματα μας να την φέρουμε στο φως, εξελίσσοντας τα εκφραστικά μας μέσα (σώμα-φωνή), βελτιώνοντας αρχικώς την ποιότητα της καθημερινότητας μας και αν θελήσουμε (μελετώντας περισσότερο) μπορούμε να διατείνουμε τις διευρυμένες πλέον δεξιότητες μας μέχρι και τη θεατρική σκηνή ως ικανοί ερμηνευτές!…”

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτερά στις 19:00 και θα διαρκούν 2 ώρες μεσώ του διαδικτύου με την εφαρμογή zoom. Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ/ το μήνα

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στα διαδικτυακά μαθήματα και για περισσότερες πληροφορίες να δηλώσει συμμετοχή με μήνυμα στην σελίδα Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης (Θ.Ε.Μ.) https://www.facebook.com/theatermessini/.

Ή στο τηλέφωνο 2722025231 (Πάρις) ώρες λειτουργίας καταστημάτων