Σάββατο
20
Ιούλιος
TOP

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε για τη Μαύρη Θύελλα η δικαίωση του Λεβαδειακού από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ- Η καυστική ανακοίνωση

Δεκτή έγινε από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση του Λεβαδειακού για τον αγώνα με την Καλαμάτα και την αντικανονική συμμετοχή επτά παικτών που δεν είχαν αναθεωρήσει τις κάρτες υγείας τους, η οποία θυμίζουμε ότι είχε απορριφθεί από το πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2.

Παρά την αίσθηση που επικρατούσε στους κόλπους της μεσσηνιακή ΠΑΕ πως και στο Δευτεροβάθμιο Όργανο θα έχει την ίδια μοίρα, η έφεση των Βοιωτών δικαιώθηκε και το ματς κατακυρώθηκε υπέρ του Λεβαδειακού (είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα), και παράλληλα επέβαλε στην Καλαμάτα πρόστιμο 8.000 ευρώ και της αφαίρεσε τρεις βαθμούς.

Αυτό σημαίνει ότι ο Λεβαδειακός παίρνει το παιχνίδι στα χαρτιά και πάει στους 50 βαθμούς, ενώ από τους μεσσήνιους αφαιρούνται και 3 επιπλέον βαθμοί (πέρα από αυτόν που πήραν στο γήπεδο) και υποχωρούν στους 41! Τούτο σημαίνει πως οι Βοιωτοί με το +6 από τη 2η Καλλιθέα, γίνονται το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο στον Νότιο Όμιλο της Superleague 2.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα

“Στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έχουμε δει τα πάντα!!!

Καμμία έκπληξη λοιπόν για το “Μαύρο” στην Καλαμάτα από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ…

Εξ άλλου η περιρρέουσα ατμόσφαιρα το … διατυμπάνιζε. “Δεν έχετε τύχη. Ο Λεβαδειακός θα κερδίσει την έφεση”

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις το θαύμα έγινε! Η ομάδα της Βοιωτίας δικαιώθηκε λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση μας στη Ζάκυνθο, όπου με διπλό θα ήμασταν συγκάτοικοι…όχι στην τρέλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά στη βαθμολογία!!!

Συγχαρητήρια λοιπόν σ’ αυτούς που ανέτρεψαν την Πρωτοβάθμια απόφαση.

Άλλοι δικαστές. Άλλοι νόμοι. Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά.

Κύριοι, Εσείς που ασχολείστε με το ποδόσφαιρο, Παράγοντες, Προπονητές και ποδοσφαιριστές, η υπόθεση έχει ψωμί ακόμα… Κάντε υπομονή μέχρι να αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα στο εξωτερικό. Τίποτα δεν τελείωσε!!!

ΥΓ. Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω η Θρησκεία και του Βοτανικού ο… μάγκας και ο σφάζων με το.. μπαμπάκι = CAS!!!”