Πέμπτη
11
Αύγουστος
TOP

ΠΑΕ Καλαμάτα: 8 τα θετικά κρούσματα – Δεν πάει Χανιά και στρέφει το βλέμμα στο ματς με τη Λιβαδειά…

8 ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Καλαμάτα βγήκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Αυτό το αποτέλεσμα έδειξαν οι έλεγχοι που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο και τούτο σημαίνει πως το ματς της πρεμιέρας με τα Χανιά αναβάλλεται.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι κατά το δειγματοληπτικό έλεγχο covid-19 που έγινε σήμερα, βρέθηκαν 8 ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορωνοϊό. Τα αποτελέσματα στάλθηκαν στη superleague 2 και η ομάδα μας ζήτησε την αναβολή του παιχνιδιού της Κυριακής στα Χανιά, αίτημα το οποίο έκανε δεκτό η διοργανώτρια αρχή.”

Από την πλευρά της η διοργανώτρια αρχή ανέφερε: «Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας Χανιά – Καλαμάτα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, που είχε αρχικά ορισθεί για την Κυριακή 31.10.2021 και ώρα 15:00 στο Γήπεδο Περιβολίων αναβάλλεται λόγω Covid-19 και θα ορισθεί με νεότερο έγγραφό μας».

Στρέφοντας το βλέμμα στη συνέχεια, η ομάδα αύριο θα κάνει προπόνηση με όσους παίκτες είναι καλά, ακολουθεί ρεπό την Κυριακή και επιστροφή από Δευτέρα. Σταδιακά την  επόμενη εβδομάδα επιστρέφουν και οι παίκτες που βγαίνουν από την καραντίνα και οπως όλα δείχνουν οι τρεις απο τους πέντε παίκτες που είχαν βγει θετικοί προ ημερών, χάνουν το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τη Λιβαδειά.

Ένα παιχνίδι που θα γίνει στη Μεσσήνη και το οποίο θα αποτελέσει κρας τεστ για την καλαματιανή ομάδα απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Σ.Τρ.