Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

ΠΑΕ Καλαμάτα: Αλλάζει ημέρα το ματς με τον Ολυμπιακό Β – Κατήφεια και προβληματισμός μετά την ήττα στη Ρόδο

Αλλάζει ημερομηνία το ματς της Καλαμάτας με τον Ολυμπιακό Β. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για Δευτέρα, 26 Φεβουαρίου, κατόπιν όμως αιτήματος του συλλόγου των “ερυθρολεύκων” η αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Super League II μεταφέρεται για το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου.

Κατήφεια και προβληματισμός μετά την ήττα στη Ρόδο

Η κατήφεια και ο προβληματισμός κυριαρχούν στο στρατόπεδο της Καλαμάτας, μετά την απώλεια στη Ρόδο. Η Καλαμάτα φαίνεται πως πλήρωσε την επανάπαυσή της απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν της επέτρεψε το λάθος!

Στεναχώρια, εκνευρισμός και γκρίνια για την απώλεια βαθμών σε ένα ματς που στα χαρτιά φαινόταν «δικός» της. ενδεχομένως η υποτίμηση του αντιπάλου να είναι αυτή που οδήγησε σε αυτή την εικόνα που παρουσίασε η Καλαμάτα και στην ευκαιρία που δεν άφησε ανεκμετάλλευτη ο Διαγόρας.

Το γεγονός ότι παραμένει εντός πεντάδας είναι ίσως το μόνο θετικό στην όλη υπόθεση για την Καλαμάτα που στο δύσκολο εντός έδρας ματς με την ομάδα του Ολυμπιακού χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα ώστε να μείνει εντός στόχων και να μην εκτροχιαστεί τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Τα playoffs για τον πρωταθλήτη πλησιάζουν. Εκεί θα μετέχουν οι ομάδες από το 1 έως το 5, ο 12ος και ο 13ος θα υποβιβαστούν και από τα playouts που θα μετέχουν οι ομάδες από το 6 έως το 11 υποβιβάζονται άλλες τρεις ομάδες.  Τα playoffs και τα playouts θα διεξαχθούν σε δύο γύρους των πέντε αγωνιστικών.