Δευτέρα
24
Ιούνιος
TOP

ΠΑΕ Καλαμάτα: “Πάνω απ όλα βάζουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας και όποιος μας πηγαίνει κόντρα θα βρίσκεται απέναντι μας”

Την αντίδρασή της προβάλει μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Καλαμάτα στα όσα της καταλόγησε ο Ίλτσο Γκεοργκιόφσκι. “Πάνω απ όλα βάζουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας και όποιος μας πηγαίνει κόντρα θα βρίσκεται απέναντι μας” αναφέρει μεταξύ άλλων δίνοτας τις δικές της απαντήσεις σε μια σειρά από ζητήματα που ανέφερε στη συνέντευξή του ο Γκεοργκιόφσκι, ενώ εκφράζει την πρόθεση να προσφύγει στα αρμόδια ποινικά όργανα.

Ανακοίνωση

Μόνο έκπληξη δεν μας προκάλεσαν οι δηλώσεις του απερχόμενου προπονητή μας κ. Γκεοργκιόσκι αφού ο χαρακτήρας του και η συμπεριφορά του στο διάστημα που ήταν στον πάγκο της ομάδας, μας είχαν πείσει ότι δεν ήταν ο κατάλληλος για αυτή τη θέση!

Για μια ακόμη φορά “μόνος” του μάζεψε τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Μαύρης θύελλας για να τους πει πράγματα που δεν ευσταθούν.

Η φράση “βλέπει φαντάσματα” είναι μικρή για να δώσουμε στους φιλάθλους μας να καταλάβουν ότι όσα δήλωσε είναι ψευδή!!

Συνέχεια έβλεπε… Φαντάσματα!

Καταρχάς εδώ και ενάμιση περίπου μήνα είχε κόψει κάθε επικοινωνία με τον Πρόεδρο και δεν τον ενημέρωνε τι γινόταν στην ομάδα και αν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

Ανέφερε ότι δεν του άρεσαν οι προπονητικές εγκαταστάσεις. Τότε γιατί ανέλαβε;

Η αλλαγή στο θέμα του συμβολαίου του έγινε επειδή στο αρχικό είχε φέρει ταυτότητα ΟΥΕΦΑ ΠΡΟ με την ονομασία Μακεδόνας και η ΕΠΟ δεν το ενέκρινε.

Μόνος του ζήτησε να απομακρυνθεί ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Ζαλαώρας και η ΠΑΕ έκανε το αίτημα του δεκτό, θέτοντας στην διάθεση του τον προπονητή της Β ομάδας.

Όταν έγινε η πρόσληψη του είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος και αποκτήθηκε ο Μπουλάρι για τον οποίο λέει τα καλύτερα για την αξία και το μέλλον του.

Κανένας δεν επηρεάζει το σύλλογο, είτε είναι δημοσιογράφος, είτε φίλαθλος, είτε οτιδήποτε άλλο.

Ο Πρόεδρος και οι μέτοχοι συνεργάζονται άψογα και οι αποφάσεις που παίρνονται είναι για το καλό της ομάδας μας.

Για το αν οι παίκτες μας δεν έχουν νοοτροπία νικητή… εδώ κι αν γελάμε!!!

Τάτος, Βασιλόγιαννης, Μαρκόφσκι, Πασάς, Αρναρέλλης, είτε εχουν παίξει σε ομάδες Σούπερ Λιγκ, είτε έχουν κάνει πρωταθλητισμό στην Σούπερ Λιγκ 2 και ο Μέντες είναι διεθνής με την Γουινέα Μπισσάου. Οι δε Ταϊρης, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Μπακαγιόκο και άλλοι αναδείχτηκαν πρωταθλητές με την ομάδας μας στη Φούτμπολ Λιγκ και πέρυσι αν δεν είχαν αφαιρεθεί οι βαθμοί θα ήμασταν δεύτεροι πίσω από τον Λεβαδειακό.

Μας λέει ότι αυτός έχασε το ματς με την Καλλιθέα και για τις ήττες με Κηφισιά και Αιγάλεω να ψάξουμε αλλού.

Που όμως δεν μας είπε!!!!

Λογικά θα το πει στα αρμόδια ποινικά όργανα που θα καταφύγουμε για να δώσει εξηγήσεις.

Καμία σχέση η πρόσληψη του κ. Μαυρέα με την μετέπειτα αποχώρηση του.

Μπορεί να έμαθε την απομάκρυνση του από τον πάγκο της Μαύρης Θύελλας από την ανακοίνωση μας, όμως την επόμενη μέρα συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Ράλλη και συζήτησαν τα θέματα που έχουν σχέση με τη λύση του συμβολαίου του.

Η ΠΑΕ Καλαμάτα είναι μια οικογένεια. Υπάρχει Ομόνοια μεταξύ Προέδρου και μετόχων και όλοι δουλεύουμε για να βρεθεί ο σύλλογος εκεί που είναι η πραγματική του θέση. Στην Σούπερ λιγκ, είτε με Μουρίνιο, όπως ανέφερε, στον πάγκο… είτε με κάποιον άλλον.

Πάνω απ όλα βάζουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας και όποιος μας πηγαίνει κόντρα θα βρίσκεται απέναντι μας.