Τετάρτη
6
Δεκέμβριος
TOP

Παναγιώτης Βαλασόπουλος: «Eίναι μια αναμέτρηση του παλιού με το νέο -Ζητάμε την εμπιστοσύνη των πολιτών για να πάει η Πελοπόννησος μπροστά» (video)

Το διακύβευμα για την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι πλέον ξεκάθαρο “…είναι μια αναμέτρηση του παλιού με το νέο” ξεκαθάρισε ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος στην παρέμβασή του στην τηλεόραση BEST και με αυτό τον τρόπο κατέδειξε το τι ακριβώς σηματοδοτεί η αναμέτρηση της Κυριακής. “Οι πολίτες θα έχουν να επιλέξουν αυτό που το δοκιμάσαμε, αυτό που το είδαμε, αυτό που μας έφερε σε αυτή τη θέση και από την άλλη πλευρά έχουμε να κάνουμε με το καινούριο, με την αισιοδοξία, με έναν άνθρωπο που έρχεται από την αγορά, με την γνώση των νέων τεχνολογιών και των νέων προκλήσεων”, περιέγραψε αναφερόμενος στον Δ. Πτωχό ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας.

“Αλήθεια γιατί δεν το έκαναν τόσα χρόνια και τώρα μας μιλούν για το 2023;” είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας πως το “νέο είναι προ των πυλών και οι Πελοποννήσιοι θα έχουν μια ξεκάθαρη επιλογή και θα δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της Πελοποννήσου”. Ακολούθως, ο κ. Βαλασόπουλος αποτυπώνοντας με απλά παραδείγματα την κατάσταση εστίασε στα ζητήματα και τα προβλήματα που αναδύονται στην καθημερινότητα και το πως η Περιφέρεια μπορεί να έρθει κοντά στον πολίτη, σε μια σειρά από τομείς, στο πως πρέπει να τρέξει η μεταλιγνιτική εποχή στη Μεγαλόπολη, στο δημογραφικό, στην υγεία και έκλεισε με ένα προσωπικό μήνυμα “…γνωριζόμαστε τόσα χρόνια, περπατάμε στις ίδιες γειτονιές, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε μια σχέση ειλικρίνειας. Στο τέλος της 5ετίας εάν μας εμπιστευθούν οι πολίτες τον Δ. Πτωχό, τον συνδυασμό και εμένα πάλι στο τέλος της 5ετίας με το ίδιο καθαρό βλέμμα θα συναντιόμαστε”