Σάββατο
10
Ιούνιος
TOP

Πως περιγράφει τον τρόμο που έζησε -Αγέλη από αδέσποτα σκυλιά κατασπάραξε 34χρονη στην Καλαμάτα (video-pics)

Τον τρόμο και τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά στην Καλαμάτα περιγράφει μέσα από το νοσοκομείο η 34χρονη μητέρα δύο παιδιών. 
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Φθάνοντας στην επιχείρηση στην οποία εργάζεται στην Εθνική Οδό Ασπροχώματος είδε μια αγέλη σκύλων (πιθανόν αδέσποτα), αισθάνθηκε φόβο και αφού περίμενε αρκετή ώρα μέσα στο αυτοκίνητό της αποφάσισε να κορνάρει θέλοντας έτσι να τα παρακινήσει να φύγουν. Όμως τα σκυλιά δεν αποθαρρύνθηκαν και καθώς η ώρα περνούσε η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να βγει από το αυτοκίνητο και να προχωρήσει προς την είσοδο του εργοστασίου, όταν ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από την αγέλη των σκύλων.

Περίπου 6 με 7 σκυλιά και για περισσότερο από πέντε λεπτά τη δάγκωναν στα πόδια και στα χέρια και στον κορμό (στο ύψος της μέσης) με την γυναίκα να βιώνει έναν πραγματικό εφιάλτη.

Η 34χρονη άρχισε να ουρλιάζει από τους πόνους με τα σκυλιά να τη δαγκώνουν σε διάφορα σημεία του σώματός της και παρά τις προσπάθειές της να τα απωθήσει αυτά συνέχιζαν. Τις φωνές της άκουσαν δυο συνάδελφοί της που έσπευσαν να την βοηθήσουν και να την απομακρύνουν από τα σκυλιά. Με το όχημα μιας εκ των συναδέλφων της μεταφέρθηκε στο ΓΝ. Μεσσηνίας όπου και νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα και κίνδυνο σοβαρής μόλυνσης.

ΒΛΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Η γυναίκα δηλώνει φιλόζωος και όπως λέει δεν προκάλεσε το «ξέσπασμα» των σκυλιών,. Έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη… «Ήταν η τρίτη φορά που τα είδα κοντά στο εργοστάσιο και δίχως να τα προκαλέσω μου επιτέθηκαν με δύναμη. Με δάγκωναν παντού. Έζησα έναν εφιάλτη. Αν με είχαν δαγκώσει στον λαιμό ή κάπου αλλού πιο καίρια θα ήμουν νεκρή!» δηλώνει τρομοκρατημένη.

«Είναι πολύ βασικό να πηγαίνει κάποιος στη δουλειά του και να μην νιώθει φόβο…» είπε και συνέχισε: «Έχω δυο παιδιά (4ης δημοτικού και νηπιαγωγείου) και πρόσφατα μου ζήτησαν ένα σκυλάκι, θα το ήθελα πολύ. Αλλά τώρα φοβάμαι!»

Η 34χρονη μητέρα δυο παιδιά μετά την επίθεση που δέχθηκε από την αγέλη των σκύλων νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και πλέον περιμένει τα πορίσματα των γιατρών για την κατάστασή της.

Πολύ σοβαρές οι διαστάσεις για το πρόβλημα με τα αδέσποτα στην Καλαμάτα

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία από την εφιαλτική επίθεση σκύλων που δέχθηκε μια 34χρονη γυναίκα στην Καλαμάτα, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της. Την ίδια ώρα αναδεικνύεται για άλλη μια φορά το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει με τα αδέσποτα στην πόλη της Καλαμάτας αλλά και σε όλη την Μεσσηνία.

Τραγικές χαρακτήρισε τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα με τα αδέσποτα,  η αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας Ιωάννα Καρνούσκου , προσκεκλημένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best, επισημαίνοντας ότι ” είμαστε στο ακριβώς δυστυχώς, δεν παίρνονται μέτρα πρόληψης έγκαιρα” .

Από την πλευρά του δήμου Καλαμάτας , ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αναστάσης Σκοπετέας , υπογράμμισε ότι ο νόμος για την διαχείριση των αδέσποτων, είναι συγκεκριμένος και προβλέπει , την περισυλλογή τους, την στείρωση , το τσιπάρισμα και το εμβολιασμό τους και μετά από 10 ημέρες η επανένταξή τους στο φυσικό τους περιβάλλον.