Παρασκευή
9
Ιούνιος
TOP

Πρίγκιπας Χάρι: Το μυθικό ποσό που θα πάρει για το βιβλίο του φτάνει τα 40 εκατ. δολάρια

Όχι, πως ο Πρίγκιπας Χάρι έχει ανάγκη τα λεφτά, αλλά το νέο του βιβλίο θα του φέρει τόνους χρυσάφι στα θησαυροφυλάκιά του, καθώς σενάρια ανέφεραν το Spare θα τον κάνει πλουσιότερο κατά περίπου 40 εκατ. δολάρια! To deal που υπέγραψε ο Χάρι φαίνεται να είναι όχι απλά χρυσό, αλλά αληθινό… χρυσωρυχείο.

Τα σενάρια για το πόσο που ο Πρίγκιπας Χάρι έχει συμφωνήσει να πάρει από την εκδοτική εταιρεία για το νέο του βιβλίο είναι πολλά. Όλα όμως, συμφωνούν ότι το ποσό θα είναι μυθικό.

Ένα σενάριο που δημοσίευσε η Daily Mail ανέφερε ότι μόνο η προκαταβολή που πήρε την εκδοτική εταιρεία Penguin Random House φτάνει τα 20 εκατομμύρια δολάρια! Η ET Canada ανέφερε ένα ακόμη πιο εξωφρενικό ποσό, υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία αφορά τέσσερις εκδόσεις του βιβλίου, έναντι 35 – 40 εκατομμυρίων δολαρίων!

Πήγε με σωματοφύλακες και όπλα

Ο Πρίγκιπας Χάρι, πάντως, ασχολείται αυτό τον καιρό με τις συνέντεύξεις που δίνει κάθε τρεις και λίγο, δεξιά κι αριστερά. Φυσικά για να… προμοτάρει το βιβλίο του. Μάλιστα, πήγε στην τελευταία του συνέντευξη στη Νέα Υόρκη στο The Late Show με οπλισμένους σωματοφύλακες.

Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ από το www.newsit.gr πατώντας εδώ