Τρίτη
16
Απρίλιος
TOP

Πρωταθλητές στα τουρνουά Rapid του ΝΟΚ οι Μανώλης Μουτζούρης και Παναγιώτης Κόντος – Πρώτη γυναίκα η Άννα Βασιλοπούλου

Το Σκακιστικό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας έκλεισε την χρονιά που φεύγει με μας όμορφη σκακιστική εκδήλωση την Κυριακή 17/12, με το 21ο Τουρνουά Rapid «Super Markets ΜΟΥΡΓΗ» και με την Τελετή Λήξης και απονομής επάθλων για το 21ο Τουρνουά Rapid καθώς και για το 9ο Ανοιχτό Τουρνουά «Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας».

Για το 9ο Ανοιχτό Τουρνουά «Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας» τις απονομές έκανε ο Αρχηγός της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας κος. Αργύρης Κινόπουλος.

Αναλυτικά διακρίθηκαν οι εξής:

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Κόντος Παναγιώτης (Κύπελλο και χρυσό μετάλλιο) και στη 2η θέση ισοβάθμησαν οι Αλειφέρη Αικατερίνη και Πέτρος Διαμαντέας (αργυρά μετάλλια).

Στην κατηγορία έως 18 ετών αναδείχθηκε ο Νινιός Ηλίας (χρυσό μετάλλιο και σκακιστικό βιβλίο).

Στην κατηγορία 1η γυναίκα ισοβάθμησαν η Κουντούρη Χριστίνα (κύπελλο και χρυσό μετάλλιο) με την Ονιπκο Κατερίνα (χρυσό μετάλλιο).

Στην κατηγορία έως 12 ετών αναδείχθηκε ο Κατσιλιέρης Παύλος – Αλέξανδρος (χρυσό μετάλλιο).

Στην κατηγορία έως 10 ετών ισοβάθμησαν οι Κορομηλάς Αθανάσιος, Παπανικολόπουλος Δημήτριος και Μακρής Μάριος (χρυσά μετάλλια).

Για το 21ο Τουρνουά «Super Markets ΜΟΥΡΓΗ» τις απονομές έκανε ο πρώτος έφορος κος. Διαμαντέας Πέτρος.

Αναλυτικά διακρίθηκαν οι εξής:

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Μανώλης Μουτζούρης (χρυσό μετάλλιο), 2η θέση η Ονιπκο Κατερίνα (αργυρό μετάλλιο), 3η θέση ο Νινιός Γεώργιος (χάλκινο μετάλλιο) και 1η γυναίκα η Βασιλοπούλου Άννα (χρυσό μετάλλιο).

Η Έφορός κα. Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα Τούλα ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους τους αθλητές για την αγωνιστικότητά τους και το αθλητικό τους ήθος και κέρασε χριστουγεννιάτικα γλυκά μαζί με αναψυκτικά. Στην ομιλία της είπε χαρακτηριστικά ότι το τμήμα είχε μια μεγάλη αγωνιστική δραστηριότητα κατά το 2023 και αυτό οφείλεται στους αθλητές, στους συνεργάτες και βέβαια στους χορηγούς. Εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους υποστηρικτές επιχειρηματίες και τα Μ.Μ.Ε., προς το Δήμο Καλαμάτας και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο κ. Βασιλόπουλο , προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Περιφερειάρχη κ. Νίκα Παναγιώτη και βέβαια προς τον Χρυσό Υποστηρικτή κ. Στάθη Καρέλια και ευχήθηκε ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ένα ειρηνικό, δημιουργικό και παραγωγικό 2024!!!