Παρασκευή
1
Μάρτιος
TOP

Πρωταθλητής Ελλάδος 2022 ο Φίλιππος Λυριντζής του “Ευκλής Cycling Team”

Άλλη μια σπουδαία διάκριση έφερε στο ποδηλατικό τμήμα του Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής” με την υπογραφή του Φίλιππου Λυριντζή. Ο δυναμικός ποδηλάτος και πολλάκις διακριθείς σε αγώνες ανά την Ελλάδα έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάστερς που διεξήχθη το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου στο Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων, όπου κατόρθωσε να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας.

Τη 2η μέρα στον αγώνα αντοχής 92 χλμ. και ενώ είχαν ολοκληρωθεί τα 2/3 του αγώνα ο Λυριντζής κατάφερε και αποσπάστηκε του προπορευόμενου γκρουπ συνεχίζοντας για αρκετή ώρα μόνος τη διαδρομή.
Μετά από 2:43:21 πέρασε τη γραμμή του τερματισμού κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος 2022 στην κατηγορία Μάστερ Α΄ (30-39 ετών).
   Μαζί του, για την ομάδα του Ευκλή, συμμετείχαν και οι Πάνος Βεργετόπουλος (3:10:37) και Φώτης Γκόνης (3:13:13), ενώ Ανδρέας Γκότσης και Γιώργος Πολυπαθέλλης, που την προηγούμενη μέρα αγωνίστηκαν στην ατομική χρονομέτρηση (11ος Μάστερ Γ΄-Δ΄ και 14ος Μάστερ Α΄-Β΄ αντίστοιχα) στον αγώνα αντοχής αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν λόγω μηχανικών προβλημάτων.
   Η διοίκηση του δραστήριου καλαματιανού συλλόγου εύχεται σε όλους τους αθλητές του τμήματος υγεία και πάντα επιτυχίες στο άθλημα που τόσο πολύ αγαπούν, της ποδηλασίας.