Τρίτη
5
Δεκέμβριος
TOP

Ψιλοαπασφάλισε ο Οδυσσέας -«Να δούμε ποιοι θα κάνουν τα λόγια πράξη ή θα κρυφτούν!»

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Βουλευτής Αρκαδίας και ένα από τα πιο δυνατά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, όχι απλά καυτηριάζει αλλά… απασφαλίζει κανονικότατα για τα όσα πρέπει να γίνουν στην Πελοπόννησο, μετά και στην χθεσινή σύσκεψη με τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη μάχη των περιφερειακών εκλογών.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος  φέρνει στο επίκεντρο τις ευθύνες που υπάρχουν στο πλαίσιο της διαδικασίας συγκρότησης του ψηφοδελτίου στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει για την στήριξη του Δημήτρη Κουτσούλη, μιλώντας πως “είναι απίστευτο ότι δεν έχουν βγάλει ανακοίνωση στήριξη στον Δημήτρη, άνθρωποι που ήθελαν να είναι βουλευτές του κόμματος”  και… ξεγυμνώνει ουσιαστικά την προσπάθεια που έγινε από ορισμένους εκ των έσω για την να λάβει στήριξη ο Τατούλης “έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση παρουσία του Γραμ της ΚΕ , ώστε να υποστηριχθεί ο Σουλτάνος ως υποψ. περιφερειαρχης απέτυχε”.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα ! Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η περιφερειακή σύσκεψη στελεχών #πασοκ για την στήριξη του Koutsoulis Dimitris ως Υποψ Περιφερειάρχη. Η αυτόνομη πορεία της παράταξης και η προσωπικότητα του Δημήτρη , είναι εχέγγυα για το μέλλον. Η σημερινή εισήγηση του Δημήτρη ήταν εκπληκτική, οριοθέτησε με σαφήνεια το προοδευτικό πρόσημο που πρέπει να έχει η περιφέρεια, δίπλα στον άνθρωπο. Την ανάπτυξη που οραματίζεται για τον τόπο μας.

Για να γίνουν πράξη : Ζήτησα από τον Πρόεδρο #Ανδρουλάκης να ετοιμαστεί άμεσα κώδικας δεοντολογίας για τα στελέχη μας (βουλευτές, υπ βουλευτές, μέλη ΚΕ, νομαρχιακών κλπ) τα οποία θα στηρίξουν ή θα συμμετέχουν σε αλλά ψηφοδέλτια. Χρειάζονται ενιαίοι κανόνες, αρχές και αξίες που να σηματοδοτήσουν την πραγματική αλλαγή στην πράξη και όχι στα λόγια. Αναρωτήθηκα, πως θα επιτρέπεται σε στελέχη μας, που κατεβαίνουν με αλλά ψηφοδέλτια στις περιφέρειες να μπαίνουν υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος μετά!

Είναι απίστευτο ότι δεν έχουν βγάλει ανακοίνωση στήριξη στον Δημήτρη, άνθρωποι που ήθελαν να είναι βουλευτές του κόμματος. Τις επόμενες μέρες θα στείλω αναλυτική επιστολή στον Γραμ. και μέλη της ΚΕ για τον κώδικα δεοντολογίας που πρέπει να αποφασιστεί πριν τις εκλογές. Οι επόμενες μέρες είναι κομβικές για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου και θα δούμε ποιοι θα κάνουν τα λόγια πράξη ή θα κρυφτούν!

Η προσπάθεια που έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση παρουσία του Γραμ της ΚΕ , ώστε να υποστηριχθεί ο Σουλτάνος ως υποψ. περιφερειαρχης απέτυχε. Συνεχίζουμε #μαζι για τη νίκη .

Υγ. Για όλες τις αθλιότητες που συνεχίστηκαν κ μετεκλογικά ακόμη κ σήμερα από τους κρυφό φίλους του «Σουλτάνου» , τα είπε όλα ένας σύντροφος με δυο λόγια , δημόσια, παρουσία του προέδρου , συνασπίστηκαν όλοι οι παράγοντες στις εθνικές εκλογές για να χάσει ΟΔΥΣΣΕΑΣ κ να διευκολυνθούν όσοι ήθελαν να στηρίξουν τον «Σουλτάνο» στην περιφερεια, αλλά ο δημοκρατικός κοσμος της Αρκαδίας δεν τους ακολούθησε . Για τα παραπάνω έχω πολλά να πω αλλά τώρα είναι η ώρα της μάχης .