Σάββατο
28
Ιανουάριος
TOP

Ανοιχτό το ενδεχόμενο… καθόδου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο (video)

Το πεδίο της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα είναι… καυτό το επόμενο διάστημα και πολλά θα καθοριστούν από την εξέλιξη της αναμέτρησης των βουλευτικών εκλογών.

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και επί σειρά ετών Βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αφού πρώτα ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του στο Μηνά Αρτόπουλο και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης πως θα είναι ξανά υποψήφιος Βουλευτής στην Αρκαδία -είτε χαθεί είτε δεν χαθεί η τρίτη βουλευτική έδρα  υπογραμμίζοντας πως αυτή είναι η βασική του στόχευση (δείτε εδώ)- ακολούθως ερωτώμενος έβαλε… φωτιά με το ανοιχτό ενδεχόμενο που άφησε για την επόμενη μέρα, στην περίπτωση που… χαθεί αυτή η μάχη την οποία πάντα ο ίδιος δίνει με μέγιστο βαθμό ευθύνης για το ΠΑΣΟΚ.

Η όλη κουβέντα περί… αξιολόγησης ενός τέτοιου ενδεχόμενου φυσικά και έρχεται να αναδιαμορφώσει πολλά στο πεδίο εφόσον οι πολιτικές εξελίξεις, λοιπόν… δρομολογήσουν μια τέτοια προοπτική. Ο Αρκάς Βουλευτής είναι ένα από τα πρόσωπα κοινής αποδοχής από ευρύτερες δυνάμεις και χώρους, με σοβαρή πολιτική και κοινωνική διείσδυση. Και προφανώς μια τέτοια εξέλιξη πυροδοτεί εξελίξεις πολλαπλών… κατευθύνσεων.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος στη ΔΡΤ και το Μηνά Αρτόπουλο.