Παρασκευή
19
Ιούλιος
TOP

Σκάκι και ελαιόλαδο: Αφιερωμένο στο ελαιόλαδο Μεσσηνίας αφιερωμένο το 18ο Τουρνουά μπλιτς «Ηλιάδης Ελαιοτριβείο» – Οι νικητές

Την Κυριακή 29/05/2022 διεξήχθη το 18ο Τουρνουά μπλιτς «ΗΛΙΑΔΗΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ» αφιερωμένο στο υπέροχο ελαιόλαδο Μεσσηνίας. Οι αγώνες έγιναν στην αίθουσα της Σκακιστικής Ακαδημίας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Νικητής του τουρνουά ήταν ο Χάινζ Ματίτσκα με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες. Στην δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης τον ακολούθησε ο Ηλίας Πουλόπουλος και το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος. Στις νεανικές κατηγορίες βραβεύτηκαν οι Άγγελος Μαστορίδης , Χριστίνα Κουντούρη και Άννα Βασιλοπούλου.

Στο τουρνουά πήραν μέρος οι: Αλέξανδρος Λαμπρακόπουλος, Αργύρης Κινόπουλος, Πέτρος Διαμαντέας, Μανώλης Μουτζούρης, Λάμπρος Στέφανος, Δαμιανός Διασάκος, Δημήτρης Πετρόπουλος.

Οι σκακιστικές εκδηλώσεις στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας θα συνεχιστούν τον Ιούνιο με την διεξαγωγή τεσσάρων τουρνουά για αρχάριους και προχωρημένους σκακιστές.

Η έφορος του τμήματος ευχαριστεί το ελαιοτριβείο Ηλιάδης για την στήριξή τους στο σκακιστικό τμήμα.

Οι υπεύθυνοι του Σκακιστικού Τμήματος κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για δημιουργική απασχόληση των μικρών και των μεγάλων αθλητών.

Επίσης γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την αναβάθμιση των αθλητών και της σκακιστικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Το Σκακιστικό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας καταφέρνει να λειτουργεί και να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία στα σκακιστικά δρώμενα της χώρας μας, χάρη στην συνεχή υποστήριξη της Χρυσής Χορηγού «Εταιρείας Καρέλια Α.Ε.» και ιδιαίτερα του κ. Στάθη Καρέλια.

Όλοι οι αθλητές εκφράζουν ένα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ και υπόσχονται να προσπαθούν για την καλύτερη δυνατή αθλητική παρουσία τους.

Ευχές προς όλους για καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!!!