Κυριακή
4
Ιούνιος
TOP

Σκαντζός στη Δημοτική Ραδιοφωνία: “Αν είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Βλάσης, θα χάσει η ΝΔ. Εγώ δεν θα είμαι υποψήφιος μαζί του” (video)

Την κάθετη διαφωνία του με το ενδεχόμενο να είναι ο Κώστας Βλάσης υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, με τη στήριξη της ΝΔ, εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Μανώλης Σκαντζός, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στη Δημοτική Ραδιοφωνία.

«Κόπηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες από τα βουλευτικά ψηφοδέλτια και την ίδια ώρα οι βουλευτές μπορούν να παρατήσουν τη θέση τους και να πάει στην Περιφέρεια. Αυτά είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αυτό δεν τιμά το πολιτικό σύστημα.

Ήταν λάθος και δεν το προβλέπει πουθενά το Σύνταγμα να κοπούν οι Αντιπεριφερειάρχες.»

Στη συνέχεια, είπε ότι αν είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης ο κ. Βλάσης, είπε ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος μαζί του. Δεν απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με άλλο συνδυασμό! «Ο Μανιάτης είναι για μένα ένα πρόσωπο αποδεκτό» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας όμως ότι «ιδεολογικά είμαι τοποθετημένος και δεν αλλάζει, ανεξάρτητα αν γίνει κάποια συνεργασία αυτοδιοικητική».

«Αν είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Βλάσης, η ΝΔ θα χάσει τις περιφερειακές εκλογές» ανάφερε πιο μετά.

«Σήμερα, έχουμε περιφερειάρχη, τον Παναγιώτη Νίκα και έχει παράξει σημαντικό έργο» υπογράμμισε ο Μανώλης Σκαντζός.

πηγή: www.kalimera-arkadia.gr