Κυριακή
4
Ιούνιος
TOP

Sl2: Συνάντηση Μαρτσούκου – Μπαλτάκου – Παραιτήθηκε ο Απόλλωνας Λάρισας

Για τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 ορίστηκε η συνάντηση του νέου προέδρου της Super League 2 Πέτρου Μαρτσούκου, με τον ομόλογό του της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο. Η συνάντηση θα γίνει τη 12η μεσημβρινή στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Δυο μέρες αργότερα το Διοικητικό Συμβούλιο Super League 2 θα συνεδριάσει. Στη σύσκεψη της 22ας Μαρτίου στα γραφεία της Ένωσης τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

  1. Ενημέρωση από τον Πρόεδρο για χορηγίες και οικονομική ενίσχυση της ‘Ένωσης καθώς και για τις συναντήσεις του με ΕΠΟ και ΠΣΑΠΠ
  2. Διάφορα Θέματα
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εχθές, κυριάρχησε η είδηση της παραίτησης του Απόλλωνα Λάρισας από το Πρωτάθλημα Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Η ΠΑΕ γνωστοποίησε στις 15.3.2023 με την κάτωθι επιστολή της, την πρόθεσή της να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα επικαλούμενη συνεχείς δυσκολίες σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο.

«Αξιότιμα μέλη του συνεταιρισμού, αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Κατόπιν των συνεχόμενων δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ομάδα μας, τόσο σε αγωνιστικό όσο και οικονομικό επίπεδο, έχοντας και το αίσθημα ευθύνης έναντι του συνεταιρισμού, η ομάδα μας, μέσω του διοικητικού συμβουλίου αυτής, αποφάσισε να αποχωρίσει οριστικά από τη συνέχεια του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από το ήδη ορισμένο παιχνίδι της Κυριακής.

Απολογούμαστε με το παρόν, για την αδιέξοδη κατάσταση που περιήλθαμε χωρίς απαραίτητα η ευθύνη να βαραίνει εξ ολοκλήρου την σημερινή διοίκηση.

Κύριε Πρόεδρε, αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, και ανταποκρινόμαστε άμεσα στον προβληματισμό σας, δηλώνοντας μη συνέχιση από το πρωτάθλημα ώστε να μην σας δημιουργήσουμε περαιτέρω προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Καλή θητεία σε σας. Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες ομάδες.

Ευχόμαστε να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις όλες οι λοιπές ομάδες.»