Τετάρτη
22
Μάρτιος
TOP

Στην 16αδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος τένις η Μαρία Καζολέα του ΟΑΚ – “Αργυρός” ο Γιάννης Παντελίδης στο Ενωσιακό  της Κορίνθου 

Μέχρι τον γύρο των 16 έφτασε η Μαρία Καζολέα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτω των 12, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στα γήπεδα του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης.

Στον πρώτο γύρο επικράτησε της Πάντου Έλλης (ΑΣΕ Θησέας ΑΓ. Δημητρίου ) 6-3 , 6-4 και στον δεύτερο της Σιδηροπούλου Κωνσταντίνας ( Α.Ο.Α. Ηλιούπολης ) 2-6, 6-1, 6-3. Στον επόμενο γύρο αντιμετώπισε την Βολονάκη Κωνσταντίνα ( ΑΟΑ Αττικός Ήλιος ), από την οποία γνώρισε την ήττα με 6-2 , 6-4. Η Μαρία αγωνίστηκε και στα διπλά με συμπαίκτρια την Λιαγκριδώνη Βασιλική (Γ.Ο. Περιστερίου Παλάσκας) με την οποία δεν κατάφεραν να προχωρήσουν στους επόμενους γύρους, μιας και αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο από τις Πανταζοπούλου / Βιανετάκη του Α.Ο.Α. Ηρακλείου 7-6 , 7-5.

Στην κατηγορία κάτω των 12 αγοριών, αγωνίστηκε και ο Παναγιώτης Λαχανάς, ο οποίος αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των προκριματικών από τον Παναγόπουλο Παναγιώτη (Ο.Α. Χρυσός) 6-1 , 6-0.

Το διάστημα 9-10/4/2022 διεξήχθη στα γήπεδα του Ο.Α. Κορίνθου το Ενωσιακό Πρωτάθλημα κάτω των 10. Στους αγώνες αυτούς αγωνίστηκε εκ μέρους του Ο.Α. Καλαμάτας ο 9χρονος αθλητής Γιάννης Παντελίδης, που προπονείται υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Κακογερόπουλου.

Ο Γιάννης είχε εξαιρετική πορεία σε αυτούς τους αγώνες, κατακτώντας τη δεύτερη θέση  και πιστοποιώντας με την παρουσία του την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Ομίλου. Στον πρώτο γύρο νίκησε τον Καραμούντζο Βασίλη (Ρήγας Α.Ο.Α.Άργους ) 4-0, 4-0 , στον δεύτερο τον Τριανταφύλλου Θάνο (ΑΕΚ Τρίπολης) με το ίδιο σκορ και στο προημιτελικά τον Βρυώνη Βασίλη (Σ.Α. Μεσσήνης) 5-4, 4-1. Στα ημιτελικά επικράτησε του  Φαφούτη Ηλία (Α.Ο.Α. Πατρών) 4-1 , 4-0 και στον τελικό ηττήθηκε από τον Μπατζάκα Χρήστο (Ο.Α.Χρυσός) 4-1 , 4-1.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τις υπόλοιπες κατηγορίες θα συνεχιστεί μετά το Πάσχα με τη συμμετοχή της Βάσιας Μιχαλοπούλου στην κατηγορία κάτω των 14.