Σάββατο
3
Ιούνιος
TOP

Στην Ισπανία με την Εθνική Παίδων ο Θεόδωρος Παυλόπουλος της Καλαμάτας ’80

Το ταξίδι από την προεθνική Παίδων συνεχίζεται στην αντίστοιχη εθνική ομάδα για τον νεαρό Θοδωρή Παυλόπουλο. Ο νεαρός αθλητής της Καλαμάτας 80 συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το ταλέντο του στα παρκέ και με το εθνόσημο στο στήθος καλείται να συμβάλει στην προσπάθεια του εθνικού μας συγκροτήματος σε διεθνές τουρνουά μπάσκετ που θα γίνει επί Ισπανικού εδάφους.

Ειδικότερα, οι παρακάτω αθλητές καλούνται στις προπονήσεις της Εθνικής Παίδων, που θα πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ, 4-6 Δεκεμβρίου:

Αλέξανδρος Αλεξάκης (Περιστέρι), Βασίλης Καζαμίας (Άρης), Παναγιώτης Καλκαβούρας (Ολυμπιακός), Φοίβος Καραθανάσης (Περιστέρι), Νίκος Κεραμιτσόπουλος (ΔΕΚΑ), Αλέξανδρος Κομνιανίδης (Ηρακλής), Παναγιώτης Λέφας (ΠΑΟΚ), Εμμανουήλ Μουτάφης (ΔΕΚΑ), Δημήτρης Ντάψης (Παναθηναϊκός), Στράτος Παπασταύρου (Ολυμπιακός), Θεόδωρος Παυλόπουλος (Καλαμάτα ’80), Βασίλης Πουρλίδας (Ζαφειράκης Νάουσας), Στέλιος Σεργεντάνης (Προμηθέας Πάτρας), Δημήτρης Σιόγκας (Άρης), Αντώνης Τσιανάκας (Απόλλων Σμύρνης),

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 7 Δεκεμβρίου για την πόλη Ίσκαρ της Ισπανίας, όπου η Εθνική Παίδων θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά.

ΚΟΡΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ

Ο γεννηθείς το 2007 Θοδωρής Παυλόπουλος μετά την παρουσία του στην Προεθνική Ομάδα καλείται τώρα να δώσει επίσημες μάχες με το εθνικός μας συγκρότημα στην Ισπανία.

Ο προπονητή του τοπικού συλλόγου Αλέξης Κορογώνας μίλησε με υπερηφάνεια για την κλήση ενός ακόμη αθλητή του συλλόγου σε εθνική ομάδα

«Είναι μεγάλη τιμή και επιτυχία τόσο για τον ίδιο τον αθλητή όσο και για την ομάδα μας. Συνεχίζεται η παράδοση του συλλόγου μας με τους παίκτες που καλούνται στην εθνική ομάδα. Έτσι την τελευταία τριετία μετά τον Θοδωρή Μούργοι και τον Νεοκλή Αβδάλα (ο οποίος κλήθηκε βέβαια Μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟ) ήρθε η κλήση του Θεόδωρου Παυλόπουλου» είπε.

Ο νεαρός παυλόπουλος κλείνοντας σημείωσε: «Είναι ένας ταλαντούχος και πολύ ελπιδοφόρος αθλητής και πιστεύω ότι με την σωστή δουλειά έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Του ευχόμαστε όλοι μας καλή επιτυχία.»

 

Σ.Τρ.