Παρασκευή
24
Σεπτέμβριος
TOP

Στο GNTM ο Ιάσων Λάιος: Ένα διεθνές μοντέλο από τη Μάνη στις auditions του reality μόδας – Φωτογραφίες από την καριέρα του

Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο επεισόδιο του GNTM 4, ο Ιάσωνας Λάιος ήρθε στις auditions για να διεκδικήσει μια θέση στο σπίτι του reality μόδας. Ωστόσο, ο 27χρονος από την Μεσσηνιακή Μάνη δεν είναι κάποιος νέος στον χώρο της μόδας αλλά αντιθέτως αποτελεί ένα πολύ έμπειρο και καταξιωμένο μοντέλο.

Όπως ήταν επόμενο, ο coach Γιώργος Καράβας αλλά και ο Δημήτρης Σκουλός τον γνώριζαν πάρα πολύ καλά και αναρωτήθηκαν πως ένα μοντέλο τέτοιου βεληνεκούς αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM.

Ο Άγγελος Μπράτης θεώρησε άδικο ένα τέτοιο έμπειρο μοντέλο να περάσει στο σπίτι του reality μόδας. Βέβαια, ο Ιάσωνας Λάιος πέρασε στην επόμενη φάση με τέσσερα “ναι”!

Ο Ιάσων Λάιος θεωρείται ένα από τα πιο καταξιωμένα μοντέλα στον χώρο της μόδας, με μια αξιοζήλευτη καριέρα εντός και εκτός Ελλάδας. Παρά το αρχικό του όνειρο να γίνει γυμναστής, όταν ξεκίνησε να ασχολείται με τις φωτογραφίσεις και τις καμπάνιες, ενθουσιάστηκε με τη συναρπαστική αυτή δουλειά!

«Η μόδα με αποπροσανατόλισε από τον αρχικό στόχο και έπεσα με τα μούτρα σε μια δουλειά που, αν μη τι άλλο, είναι συναρπαστική. Ξαφνικά βρίσκομαι να προβάρω ρούχα, να ζω ανάμεσα σε εμπνευσμένους σχεδιαστές και μεγάλους οίκους… Η μόδα είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του.


 

Στη Γαλλία ο Ιάσων Λάιος ανέλαβε ρόλο κεντρικού προσώπου στα editorial των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας όπως τα «Coitus Magazine», «Vogue» και «Voici». Εκεί ο Ιάσων Λάιος συνεργάστηκε με τους περισσότερους οίκους μόδας, συμμετέχοντας είτε σε επιδείξεις στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας, είτε σε φωτογραφήσεις για περιοδικά όπως το «10» και το «Icon».

ΠΗΓΗ