Δευτέρα
27
Μάρτιος
TOP

Super League 2: «Όχι» σε ξένους διαιτητές – Το αίτημα για τους πρωταθλητές

Οι ορισμοί των διαιτητών και συγκεκριμένα ξένων όπως συνέβη στο ντέρμπι Βέροια-ΑΕΛ αποτέλεσε ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο ΔΣ της Super League 2 την Τρίτη (15/3).

Με αφορμή τον πρόσφατο ορισμό του Κροάτη Μπέμπεκ στην αναμέτρηση του Βορείου Ομίλου, οι ομάδες και η διοργανώτρια αποφάσισαν να στείλουν αίτημα σε ΕΠΟ και ΚΕΔ με το οποίο θα ξεκαθαρίζεται πως η SL2 δεν επιθυμεί ορισμούς ξένων ρέφερι.

Έτσι κι αλλιώς δεν προβλέπονται σε κανέναν κανονισμό, ενώ είναι και ασύμφοροι οικονομικά για τις ΠΑΕ που δεν μπορούν να αντέξουν το κόστος σε μια ιδιαίτερα δύσκολη σεζόν για τα ταμεία τους.

Σε ό,τι αφορά τη νέα σεζόν, η Super League 2 παίρνει από τώρα τα μέτρα της προκειμένου να διορθωθεί η αδικία της φετινής χρονιάς. Θα αιτηθεί μέσω επιστολής την άνοδο και των δύο πρωταθλητών των ομίλων.

Θυμίζουμε ότι την τρέχουσα σεζόν δε θα ανέβει καμία ομάδα απευθείας αλλά θα δοθεί μπαράζ ανόδου με τον προτελευταίο από την SL1, απόφαση που όταν ανακοινώθηκε προκάλεσε δικαιολογημένες αντιδράσεις από την κατηγορία.

ΠΗΓΗ: mikriliga.com