Δευτέρα
4
Δεκέμβριος
TOP

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς από τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Κρίκος στη μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας, που καλεί όσους επιθυμούν και μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα ή είδη πρώτης ανάγκης και να συνεισφέρουν στην όλη προσπάθεια.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση: “Ο Δικηγορικός Σύλλογος  Καλαμάτας, παρακολουθώντας την εξέλιξη των καταστρεπτικών πλημμυρών που πλήττουν την περιοχή της Θεσσαλίας (Βόλο, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα), εκφράζει την αλληλεγγύη του  με μια πράξη ουσιαστικής συμπαράστασης, απευθύνοντας κάλεσμα στα μέλη του για συγκέντρωση  τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής και ειδών πρώτη ανάγκης, τα οποία θα αποσταλούν σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας.

 Οι Δικηγόροι που επιθυμούν να συνδράμουν καλούνται να παραδώσουν τα είδη αυτά από σήμερα 11 Σεπτεμβρίου 2023, στους χώρους του Ασύλου Ανιάτων (οδός Λακωνικής 333, Καλαμάτα) και ώρα 7:00 το πρωί με 2:00 το μεσημέρι, καθημερινά.

Τα αναγκαία είδη είναι τα εξής:

  • Εμφιαλωμένο νερό ( του 1 ½ λίτρου και των 500 ml)
  • Κλινοσκεπάσματα (καινούργια ή σε άριστη κατάσταση).
  • Τρόφιμα μακράς διαρκείας : Μακαρόνια, ρύζι, όσπρια κονσέρβες (με αυτόνομο άνοιγμα), γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, κρουασάν, μπισκότα.
  • Βρεφικά είδη : Γάλα βρεφικό, μπιμπερό, μωρομάντηλα, πάνες.
  • Είδη προσωπικής υγιεινής : Χαρτί υγείας, χαρτομάντηλα, σαπούνια, σαμπουάν, οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες (ατομικές συσκευασίες), δοχεία τροφίμων και μαχαιροπήρουνα μιας χρήσεως.

Ευχή όλων μας είναι να μην χρειαστεί άλλη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας. Σε κάθε περίπτωση η αλληλεγγύη μας στους πλημμυροπαθείς που δοκιμάζονται θα είναι συνεχής και αδιάλειπτη.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

(ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΓΕΛΗΣ)                           (ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ)”