Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

«Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια» λέει η Γιαννακοπούλου – Θα μιλήσει στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχει περίπτωση να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα «μη κρατικά μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια» η βουλευτής Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε αναφέρει, μιλώντας στο MEGA, ότι το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ προτείνει μια «ενιαία μορφή αξιολόγησης και για το δημόσιο πανεπιστήμιο και για το μη κρατικό», ξεκαθαρίζοντας ότι η Χαριλάου Τρικούπη δεν θα ψηφίσει τον νόμο για τα «μη κρατικά μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια». «Τον νόμο δεν θα τον ψηφίσουμε γιατί θέλουμε μια καθαρή λύση στην τριτοβάθμια εκπαίδευσή και όχι την εμπορευματοποίηση που υπονομεύει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η βουλευτής Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα συζητήσει τη διαφορετική θέση της στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος

Από την πλευρά της η Νάντια Γιαννακοπούλου, σύμφωνα με δηλώσεις της που δημοσιεύονται στα «Παραπολιτικά» ότι «τα μη κρατικά είναι θέση του κόμματος και του Συνεδρίου. Συμφωνώ με το νομοσχέδιο. Για εμένα είναι θέμα συνείδησης και δεν υπάρχει περίπτωση να το καταψηφίσω».

Δεν επιθυμεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Σύμφωνα με πληροφορίες του In, η βουλευτής Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα συζητήσει τη διαφορετική θέση της στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Εκεί αναμένεται να ξεκαθαρίσει ότι έχει μεν άλλη θέση, ωστόσο, δεν επιθυμεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

πηγή: www.in.gr