Πέμπτη
18
Ιούλιος
TOP

Συνάντηση του Δημάρχου με εποχικούς εργάτες πυροπροστασίας – Ελαβαν οδηγίες οι πρώτοι δεκαπέντε

Συνάντηση με εποχικούς εργάτες πυροπροστασίας του Δήμου, είχε στο Δημαρχείο την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, παρουσία του αρμοδίου Αντιδημάρχου Παντελή Δρούγα, της Υποδιοικήτριας της Π.Υ. Καλαμάτας Σοφίας Μπομπόνη και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου.

Οι εργάτες πυροπροστασίας που αναλαμβάνουν υπηρεσία, έλαβαν οδηγίες από τον τεχνικό ασφαλείας και τον ιατρό εργασίας του Δήμου, ενώ ενημερώθηκαν σχετικά από την Υποδιοικήτρια της Π.Υ. Καλαμάτας και τα στελέχη του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Πρόκειται τους πρώτους 15 εργάτες πυροπροστασίας, ενώ το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει και η πρόσληψη των υπολοίπων εργατών, σε υλοποίηση των σχετικών αποφάσεων που έχουν ληφθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργάτες πυροπροστασίας συνεργάζονται στενά με τους κατά τόπους Προέδρους Κοινοτήτων καθώς επίσης με το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, ενώ η παρουσία τους τα τελευταία χρόνια έχει συνεισφέρει σημαντικά τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση συμβάντων.