Σάββατο
14
Ιούνιος
TOP

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για το ναυάγιο της Πύλου: “Πρέπει να υπάρξουν νόμιμες και ασφαλείς δίοδοι επανεγκατάστασης προσφύγων από τρίτες χώρες σε κράτη μέλη της Ε.Ε. με δίκαιο τρόπο”

Δελτίο Τύπου

Δυο χρόνια μετά το εγκληματικό ναυάγιο της Πύλου κι η δικαιοσύνη αργεί..

Πάνω από 600 άνθρωποι, ανάμεσά τους και παιδιά, πνίγηκαν δίπλα μας, σαν αποτέλεσμα  της μεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ και των push backs στο Αιγαίο. Ενάντια στην ξενοφοβία και την  απανθρωποποίηση προσφύγων και μεταναστών  υπερασπιζόμαστε την δικαιοσύνη, τη λογική και την ανθρωπιά.

Αν θέλουμε να  σταματήσει να γίνεται η Μεσόγειος υγρός τάφος, πρέπει να υπάρξουν νόμιμες και ασφαλείς δίοδοι επανεγκατάστασης προσφύγων από τρίτες χώρες σε κράτη μέλη της Ε.Ε. με δίκαιο τρόπο.

Απαιτούμε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να σταματήσει η παράλογη αντι- μεταναστευτική πολιτική της Ελληνικής Κυβέρνησής και της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να συμμετέχουν στην  συγκέντρωση για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από το φονικό ναυάγιο της Πύλου. το Σάββατο 14/06 στις 19:30μ.μ.,             στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας