Τρίτη
23
Απρίλιος
TOP

Τριφυλία Ενωμένοι: Ο Κώστας Πανταζόπουλος και ο Χάρης Φωτεινόπουλος υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από τη Δ.Ε. Κυπαρισσίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμπατριώτισσες & Συμπατριώτες της Τριφυλίας μας, φίλες & φίλοι,

Φέρνουμε στο προσκήνιο νέες δημιουργικές δυνάμεις. Δίνουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να προσφέρουν έργο. Βάζουμε στην πρώτη γραμμή ανθρώπους που θέλουν ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας και ξέρουν να δουλεύουν.

Με χαρά και τιμή ανακοινώνουμε σήμερα τις υποψηφιότητες του Κωνσταντίνου Πανταζόπουλου και του Χαράλαμπου Φωτεινόπουλου ως Δημοτικών Συμβούλων με το συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» από τη Δημοτική Ενότητα Κυπαρισσίας.

Ο Κωνσταντίνος (Κώστας) Πανταζόπουλος του Ιωάννη, από τους Μύλους Κυπαρισσίας, είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας. Παντρεμένος με τη Ζαχαρούλα (Χαρά) Αντωνοπούλου, Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας & Ιδιοκτήτρια Φροντιστηρίου στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας, και πατέρας δύο παιδιών. Διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας. Είναι αγρότης στο επάγγελμα.

Ο Χαράλαμπος (Χάρης) Φωτεινόπουλος του Σωτηρίου είναι κάτοικος Κυπαρισσίας. Με σπουδές ΤΕΙ Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, και Management στην Αγγλία. Επιχειρηματίας με επιχειρηματικές και δραστηριότητες στο Καλό Νερό.

Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή.

Πάμε δυνατά! Με συμμάχους όλους τους συμπατριώτες και όλες τις συμπατριώτισσες!

ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Κερδίζουμε το μέλλον!

 

ΑΚΗΣ Γ. ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ

Υπ. Δήμαρχος Τριφυλίας