Δευτέρα
20
Μάρτιος
TOP

Β. Τσαντικίδης: Οδυνηρή η αποβολή των αθλητών από τον Αγ. Κοσμά – Η προβαλκανική ημερίδα και ο αθλητισμός μετά τα 50 (video)

Στον Άγιο Κοσμά εκεί όπου μένουν Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι πρωταθλητές, πρωταθλητές Ευρώπης, Μεσογειονίκες, πρωταθλητές Ελλάδος και μόλις δεκαπέντε ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου, οι αθλητές που διαμένουν στους ξενώνες του κλήθηκαν να αποχωρήσουν και μάλιστα άμεσα. Η διορία που τους δόθηκε είναι μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα και το γεγονός χαρακτηρίζεται από τον αθλητικό κόσμο ως απλά… οδυνηρό!

Την εξέλιξη αυτή σχολίασε στην εκπομπή «Κυριακή στα Σπορ» ο Βασίλης Τσαντικίδης, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας πρόεδρος του συλλόγου «Δίας Αθηνών».

Ο κ. Τσαντικίδης αναφέρθηκε στους διαχρονικούς αθλητές στίβου καθώς και στη διεξαγωγή προβαλκανικής ημερίδας όπου θα υπάρξουν πολλές συμμετοχές από την Πελοπόννησο (Άργος, Γαστούνη, Τρίπολη και Καλαμάτα). Μάλιστα η μεσσηνιακή συμμετοχή του Δημήτρη Περιβολαράκη έχει την δική της ιδιαιτερότητα καθώς πρόκειται για μεταμοσχευμένο αθλητή που θα δοκιμάσει δυνάμεις απέναντι σε υγιείς αθλητές στην προβαλκανική αυτή ημερίδα κλειστού στίβου που θα γίνει στον Άγιο Κοσμά το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου.