Κυριακή
27
Νοέμβριος
TOP

Βολές από Μαντά κατά Γεωργαντά για ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας και σταφίδα -Tι αποκάλυψε για τις υπηρεσιακές εισηγήσεις και την… εικονική ενότητα των αντιδράσεων (video)

Στην προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των μείζονων ζητημάτων που έχουν ανακύψει στο φόντο της νέας κρίσης, αναφέρθηκε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best ύστερα από την εξειδίκευση των μέτρων που εξήγγειλε από το βήμα της ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός, ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Περικλής Μαντάς.

Ο κ. Μαντάς ανέφερε πως δίνεται ειδικό βάρος στους μικρομεσαίους και όλους όσοι έχουν πληγεί περισσότερο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα των αγροτών. Σημαντικά άλλωστε ήταν όσα τόνισε για τους παραγωγούς και ειδικά εκείνους της σταφίδας, αλλά κα όσα έχουν καταγραφεί στο πλαίσιο της απίθανης απόφασης Γεωργαντά για το ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας. «Οι παραγωγοί σταφίδας, έχουν απόλυτο δίκιο», είπε ο κ. Μαντάς τονίζοντας πως «δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε, αν και δύο χρόνια παλεύαμε να πείσουμε τον κ. Λιβανό. Δυστυχώς οι ιδιώτες για άλλη μια χρονιά φέτος δεν συντάχθηκαν στο αίτημα για κατώτατη τιμή και το υπουργείο έσφαλε στο ζήτημα της απόσυρσης των αποθεμάτων», είπε με νόημα αφήνοντας και ξεκάθαρες αρχές κατά πολιτικών προσώπων του ίδιου κόμματος, σημειώνοντας πως “δεν μπορεί η πολιτική να κινείται μαζί με συμφέροντα που πλήττουν τους παραγωγούς” και σε άλλο σημείο να αναφέρει πως «…δεν είναι ενωμένο το πολιτικό προσωπικό στη Μεσσηνία. Την ίδια στιγμή που εγώ πίεζα για την απόσυρση του αποθέματος, υπήρχαν βουλευτές που πίεζαν για το ακριβώς αντίθετο», είπε εμφατικά.

Από την άλλη σαφείς επικρίσεις και για την… εικονική ενότητα γύρω από το ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας με αιχμές για τα όσα δεν είχαν γίνει καιρό τώρα, και με τον Μεσσήνιο Βουλευτή να προσθέτει και να δείχνει αποκαλύψεις… «Σήμερα πήραμε τις εισηγήσεις στα χέρια μας. Η μια αναιρεί την άλλη. Έχω ασκήσει αλλεπάλληλες πιέσεις και δυστυχώς, αυτή, είναι μια απόφαση… βόμβα στα θεμέλια όλων των προϊόντων ΠΟΠ του τόπου», είπε μεταξύ άλλων ο Περικλής Μαντάς.