Παρασκευή
8
Δεκέμβριος
TOP

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το διαδικτυακό σεμινάριο «Ολοκληρωμένη αντιμετώπιση εχθρών και ασθενειών της ελιάς» του ΚΑΕΜ

Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για το πρώτο σεμινάριο της περιόδου Σεπτεμβρίου 2021 – Ιουνίου 2022 με αντικείμενο την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των εχθρών και των ασθενειών της ελιάς.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γεωπόνους και παραγωγούς μικρής ή μεγάλης κλίμακας και έχει ως σκοπό την εμβάθυνση στα θέματα που αφορούν στην προστασία της ελιάς και στην εξοικείωση των συμμετέχοντων με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις του τομέα.

Στο σεμινάριο, οκτώ καταξιωμένοι επιστήμονες και στελέχη του κλάδου της ελαιοκομίας θα παρουσιάσουν τις εισηγήσεις τους και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Είναι διάρκειας 12 εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom το χρονικό διάστημα 9-20 Σεπτεμβρίου.

Η προεγγραφή είναι απαραίτητη και το κόστος  συμμετοχής είναι 40 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 27210 25700, μέσω e-mail στο [email protected] , www.kaem.gr/seminars/ και στο Γραφείο του ΚΑΕΜ στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας.

Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας

Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας δημιουργήθηκε το 2016, από το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή – Κολέγιο Περρωτής. Σκοπός του Κέντρου είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον αγροδιατροφικό τομέα της Μεσσηνίας. Οι υπηρεσίες που προσφέρει στην τοπική κοινωνία το ΚΑΕΜ στηρίζονται σε επιστημονικά δεδομένα εφαρμογής παραγωγικών διαδικασιών και υπηρεσιών, καθώς και στην αθροιστική εμπειρία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στον τομέα της Βιωματικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας προσφέρει επίσης συμβουλευτική ίδρυσης νέας και ανάπτυξη υπάρχουσας επιχείρησης