Τρίτη
5
Δεκέμβριος
TOP

Ξόδεψε 150.000 δολάρια για να… αποκτήσει τα μεγαλύτερα οπίσθια του κόσμου – «Δεν βρίσκω σύντροφο γιατί τρομάζω τους άντρες»

Μια γυναίκα που έχει βάλει στόχο ζωής να… αποκτήσει «τα μεγαλύτερα οπίσθια στο κόσμο», έχει ξοδέψει περίπου 150.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις και συνεχίζει, όμως αδυνατεί να βρει σύντροφο, αφού -όπως ισχυρίζεται η ίδια- οι άντρες τρομάζουν με την εμφάνιση της.

Ο λόγος για την 27χρονη Natasha Crown, η οποία είναι Σερβο-Σουηδή και μένει στο Γκέτεμποργκ, όπου ανεβάζει διαρκώς περιεχόμενο στα social media για την εμφάνιση της, ενώ έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια διαδικτυακούς ακολούθους, σύμφωνα με την nypost.com.

Όπως αναφέρει το αμερικανικό δημοσίευμα, η γυναίκα άρχισε να ασχολείται με τους πλαστικούς χειρούργους από την ηλικία των 20 ετών και έκτοτε έχει προσθέσει στήθος, χείλη και οπίσθια, ενώ τελευταία έχει κάνει πέντε χειρουργεία και προγραμματίζει κι άλλο.

«Όταν ήμουν 20 ετών, έκανα την πρώτη μου επέμβαση… και σύντομα θα έχω την έκτη μου» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «θέλω να έχω τα μεγαλύτερα οπίσθια του κόσμου. Αυτός είναι ο στόχος μου και θα τον πετύχω».

«Μου αρέσει η αίσθηση των μεγάλων οπισθίων. Με κάνουν να νιώθω σέξι και δυνατή» σημειώνει για την εμμονή με τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Είναι τρομακτικό για τους άντρες»

Η Natasha Crown μπορεί να λαμβάνει διθυραμβικά σχόλια στα social media για την εμφάνιση της, όμως ακόμα δεν έχει σύντροφο, με την τελευταία σχέση να είναι λίγο πριν επισκεφθεί πλαστικό χειρούργο για πρώτη φορά.

«Η τελευταία μου σχέση ήταν πριν από επτά χρόνια» είπε και συμπλήρωσε ότι «έχω αρκετά ακραία εμφάνιση, οπότε νομίζω ότι οι άνθρωποι με φοβούνται».

«Είναι τρομακτικό για τους άντρες. Έχεις την προσωπικότητά μου, μετά έχεις το σώμα μου και μετά έχεις όλα τα άλλα. Είναι ακραίο» είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ in.gr