Παρασκευή
24
Μάρτιος
TOP

Ζητούμενο η δημιουργική συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Συλλόγου υπαλλήλων ΠΕ Μεσσηνίας

Με το νεοεκλεγέν προεδρείο του Συλλόγου υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας που πρόσφατα συγκροτήθηκε σε σώμα, συναντήθηκε την 24η Δεκεμβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος. Αντήλλαξαν ευχές για τις μέρες των εορτών και το νέο έτος και ακολούθησε συζήτηση σε πλαίσιο δημιουργικής συνεργασίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης  αφού ευχαρίστησε για την επίσκεψη ευχήθηκε σε όλους, το νέο έτος να φέρει υγεία, δημιουργικότητα και προκοπή στους ίδιους και στις οικογένειές τους. Ζήτησε επίσης την συνεργασία του συλλόγου στα θέματα λειτουργίας των υπηρεσιών και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που προγραμματίζεται η μεταστέγαση των υπηρεσιών, προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο αναβάθμισης του Διοικητηρίου. Ο πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αναβάθμιση του Διοικητηρίου και τόνισαν ότι είναι ένα απόλυτα χρήσιμο έργο.

Υπήρξε αμοιβαία δέσμευση για νέα συνάντηση με το νέο έτος προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν το σύλλογο.

Παρευρέθηκαν στη συνάντηση από το σύλλογο ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτριος Φαββατάς, ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Σαμπαζιώτης, ο ταμίας Αθανάσιος Αθανασόπουλος, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ελευθερία Κυριακοπούλου και το μέλος Ελένη Δεπούντη.

Κάλαντα από το Σύλλογο «ΥΠΟΜΟΝΗ»

Τα κάλαντα έψαλαν σήμερα, παραμονή των Χριστουγέννων στον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, τα μέλη και τα άτομα που υποστηρίζονται, του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων «Η ΥΠΟΜΟΝΗ». Στην επίσκεψη παρέστη και η Δ/ντρια του Ωδείου Μεσσήνης και Μελιγαλά Ματούλα Φίλου.