Σάββατο
28
Σεπτέμβριος
TOP

Κασιδιάρης και Παππάς στο BEST – “Κυβέρνηση εξαπάτησης η σημερινή” – Τι είπαν για Κουκούτση και Χ.Α. (video)

Φιλοξενούμενοι στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST βρέθηκαν με την

ευκαιρία της επίσκεψής τους στην Καλαμάτα και της εκδήλωσης- ομιλίας του κόμματός τους που ήταν προγραμματισμένη σήμερα το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Χρήστος Παππάς.

Και οι δύο εστίασαν στην αντιμνημονιακή πρόταση της Χ.Α. με τον Χρ. Παππά να σημειώνει πως οι τελευταίες εξελίξεις με την συμφωνία στο Eurogroup παρατείνουν «την κηδεμονία της Ελλάδας μέχρι το 2060. Θα δίνουμε πολλά δισεκατομμύρια ευρώ…» ανέφερε και ο Ηλ. Κασιδιάρης συμπλήρωσε πως «…οι δόσεις επιστρέφουν στην διεθνή τοκογλυφία και πως η κυβέρνηση αυτή είναι μια κυβέρνηση εξαπάτησης, πανηγυρίζουν γιατί παραμένουν γαντζωμένοι στην εξουσία σε βάρος της πατρίδας μας».

Σε ερώτηση για την κατάσταση στη Μεσσηνία μετά και την ανεξαρτητοποίηση του Δ. Κουκούτση οι δύο βουλευτές ανέφεραν πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα για το κόμμα της Χ.Α. στην περιοχή, έκαναν λόγο πως τα ποσοστά στη Μεσσηνία είναι διψήφια και έχει ραγδαία άνοδο. Για τους λόγους ερωτώμενος ο κ. Κασιδιάρης σημείωσε πως δεν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο και στάθηκε στο ότι «κάθε υποψήφιος βουλευτής υπογράφει πριν τις εκλογές ένα έγγραφο που λέει ότι σε περίπτωση ανεξαρτητοποίησης δεσμεύεται πως θα επιστρέψει την έδρα στο κόμμα, γιατί στο κόμμα ανήκουν οι έδρες και όχι στα πρόσωπα. Όταν αυτό δεν γίνεται οι χαρακτηρισμοί και τα σχόλια επαφίενται στην διάθεση του κάθε συμπολίτη», με τον κ. Παππά να αναφέρει πως οι οπαδοί της Χ.Α. ψηφίζουν κόμμα και όχι πρόσωπα.

Τέλος, για το θέμα των προηγουμένων κυβερνήσεων ο κ. Κασιδιάρης κατά την εκτίμησή του σημείωσε πως «…το μόνο που κάνουν όλοι είναι να παίρνουν τα νομοσχέδια και να τα μεταφράζουν. Δεν μπορώ να πώ πως ο Παπανδρέου ήταν καλύτερος από το Σαμαρά ή ο Τσίπρας από κάποιον άλλον γιατί κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα… παίρνουν τα νομοσχέδια και λένε ναι σε όλα… Επομένως είναι το ίδιο πουλημένοι και δεν μπορώ να διαχωρίσω κανέναν».