Τρίτη
23
Απρίλιος
TOP

Θα πάρω μια ψαρόβαρκα Αλή μου…

Δυο τρεις απλές και κατανοητές ερωτήσεις, χωρίς να αναμένω απάντηση από κανέναν! Χρειάζεται τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου η χώρα μας η όχι; Τα θέλουμε ελληνικά η δεχόμαστε οι Έλληνες να γίνουν μια ισχνή μειονότητα όπως στην Ίμβρο και την Τένεδο;

Επειδή καλώς η κακώς στο τουρισμό στηριζόμαστε οι περισσότεροι, νομίζετε ότι θα πατήσει ποτέ ξανά εκεί ποδάρι Έλληνα η ξένου; στη Λέσβο η τη Σάμο; Για ρωτήστε πόσοι από τους μόνιμους κατοίκους σκέφτονται να τα εγκαταλείψουν, αν δεν το έχουν κάνει ήδη!

Ακόμα μια ερωτησούλα! Τα σύνορο της χώρας μας (αν υπάρχουν πλέον…), φυλάσσονται από τους ένστολους μας; στρατό, λιμενικό, τελωνεία, αστυνομία; η από τις ΜΚΟ; που μπάζουν κυριολεκτικά όποιον θέλουν μέσα; Άραγε ποιος εδάφιο του συντάγματος μας λέει ότι κάτι τσόγλανοι (καλά πληρωμένοι) από την Ισπανία η τη Γερμάνια, θα κάνουν κουμάντο στη χώρα μας; Επειδή ουδείς από τους μετανάστες δεν πρόκειται να πάει στην υπόλοιπη Ευρώπη, έχετε βάλει έναν ανώτατο αριθμό που μπορεί να δεχτεί αυτή η χώρα ; η όλη η Ασία και η Αφρική είναι δεκτή; Γιατί οι ΜΚΟ θα γίνουν πλούσιες με τα λεφτά της Ευρώπης; Σε μια χώρα δέκα εκατομμυρίων με 3-4 εκατομμύρια Βαλκάνιους μετανάστες , να μπουν άλλα 10 -15 εκατομμύρια Αφρικανοί και Ασιάτες σε τι χώρα θα βρισκόμαστε ; Αν έχετε απάντηση πείτε την και σε μένα αν έχετε την καλοσύνη!

Και κάτι τελευταίο! Υπάρχει άραγε κάποια ιδεολογική συγγένεια , την όποια εγώ δεν καταλαβαίνω, μεταξύ Ισλάμ, Αφρικής, Καυκάσου και αναρχικού χώρου, η απλά η κατάλυση μια χώρας και ενός κράτους, είναι πάντα μια ευκαιρία για πάρτι με Μολότοφ, χασίς από την Προύσα και τσίπουρο από τον Τύρναβο; Καλημέρα ρατσιστές, υπαρξιστές, μαρξιστές και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις !

Θόδωρος Γαλανόπουλος