Δευτέρα
16
Σεπτέμβριος
TOP

Θου Βου εναντίον νομαρχίας!

Ελάτε στη Μεσσηνία, στην Καλαμάτα!  Θα απολαύσετε θάλασσα, ήλιο, λάδι, γουρουνοπούλα, και θα δείτε από κοντά το Κρεμλίνο, όπου η Στάζι, παρακολούθησε όποιον βαρέθηκε να δουλεύει και …νυστάζει….!
Όλοι οι πράκτορες, James Bond, 007, Θου Βου, πράκτορες ΠΡΟΠΟ, και ταξιδιωτικοί πράκτορες, είχαν πέσει πάνω στη Νομαρχία και παρακολουθούσαν τις συνομιλίες των εργαζομένων μέσα σε αυτό!  Βρέθηκαν στοιχεία με ηχογραφήσεις και συνομιλίες που έλεγαν: Αίτηση έφερες; Εδώ χρειάζεται και μία υπεύθυνη δήλωση!  Όχι δεν γίνεται να το απαγορεύει ο νόμος! Περάστε την επόμενη εβδομάδα ακόμα δεν μας έχουν ειδοποιήσει! Τα δικαιολογητικά τα φέρατε;  Δυστυχώς έχει περάσει η ημερομηνία έπρεπε να έχετε έρθει νωρίτερα!

Τέτοιες τρομακτικές συνομιλίες μεταξύ υπαλλήλων, προϊσταμένων και πολιτών, όλοι οι κατάσκοποι της οικουμένης, Τούρκοι, Ρώσοι, Αιθίοπες, Σομαλοί και Πακιστανοί θα θέλανε να τις ηχογραφήσουν και να αρπάξουν πληροφορίες για την Ελλάδα και την Πελοπόννησο, για το πως δεν γίνεται κανένα έργο της προκοπής, τι μπανίζει ο υπάλληλος στο κινητό όταν δεν είναι κανένας στο γραφείο, τι  κουβεντιάζει ο προϊστάμενος με τον διπλανό του για τους μαχητές του survivor και τι οδηγίες δίνει η αντιπεριφερειάρχης από τηλεφώνου στην οικιακή της βοηθό!!!

Δεν ξέρω αν υπήρξε κατάσκοπος στη νομαρχία, η κατάκοπος κάποιος από το Facebook και το Twitter ήθελε να κάνει ένα ντόρο με τηλέφωνα και καλώδια, να κινηθεί και λίγο ο δημόσιος τομέας από την καρέκλα του! Ξυπνάτε ρε, σε εποχές που παρακολουθούν με υπολογιστές ασύρματα και ψηφιακά, και χακερς μπαίνουν ακόμα και σε τράπεζες και λογαριασμούς και υπουργεία άμυνας, εσείς ψάχνετε ακόμα για κοριούς και καλώδια;  Αθάνατε Θανάση Βέγγο ζεις, εσύ τους οδηγείς!

του Θόδωρου Γαλανόπουλου