Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Παιχνίδια και χορός στην πρεμιέρα του 2ου Παιδικού Πολιτιστικού Φεστιβάλ δήμου Καλαμάτας (video+ photos)

Ξεκίνησε το 2ο παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ με πλήθος εκδηλώσεων. Κάθε Τετάρτη μέχρι τις 25 Αυγούστου στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας (χώρος πατινάζ), οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να περάσουν ευχάριστα και εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο τους, ενώ η πρώτη μέρα του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με θέμα: «Χορεύουμε μαζί» με τη Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας.

Την Τετάρτη 7 Ιουλίου στις 20:00  ξεκίνησε το 2ο παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ με πλήθος εκδηλώσεων. Κάθε Τετάρτη μέχρι τις 25 Αυγούστου στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας (χώρος πατινάζ), οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να περάσουν ευχάριστα και εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Με μεγάλη μας χαρά, λοιπόν, στις 7 Ιουλίου στις 20:00, πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα του Φεστιβάλ με θέμα: «Χορεύουμε μαζί» με τη Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας.

Οι μικροί μας φίλοι, έπαιξαν, χόρεψαν και φυσικά διασκέδασαν με τις διάφορες δράσεις που είχαν ετοιμάσει οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης. Τα κορίτσια της Δημοτικής Σχολής Χορού παρουσίασαν παράσταση χορού, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε διαδραστικό παραμύθι.

Την επόμενη Τετάρτη, τη σκυτάλη παίρνει το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας με τη «Μουσική για παιδιά».

Την έναρξη του φεστιβάλ χαιρέτησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, κος Θανάσης Βασιλόπουλος.

  • Οι εκδηλώσεις γίνονται με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.