Παρασκευή
20
Σεπτέμβριος
TOP

Στην κάλπη επιλέγουμε αυθεντικούς, βγαλμένους από την κοινωνία υποψηφίους

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές… έφτασαν κι ως ψηφοφόροι οφείλουμε να αναδείξουμε ικανούς στο να πάνε τον τόπο μπροστά, ανθρώπους που να μπορέσουν να δημιουργήσουν αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο, για μία ακόμα καλύτερη Περιφέρεια.

Ο τόπος, η περιοχή, έχει ανάγκη από άτομα που με ανιδιοτέλεια να υπερασπιστούν αλλά και να δημιουργήσουν όλα εκείνα που οι δημότες δικαιούνται, να κάνουν πράξη τα «αυτονόητα» που είναι και τα περισσότερο δύσκολα. Ανθρώπους που να μπορούν μέσα από τις πολιτικές τους, να προσφέρουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες, να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα της ζωής μας.

Η «μάχη» με τα προβλήματα είναι βέβαιο ότι δεν τελειώνει ποτέ. Πάντα οδηγός οφείλει να είναι το σύνθημα «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο», ακόμα και μέσα σε ένα αχαρτογράφητο σκηνικό, το οποίο θα κληθούν οι «επιλογές» μας να ανταποκριθούν την επομένη των εκλογών. Κι αυτό είναι που μας υποχρεώνει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στο ποιους θα στείλουμε στο επόμενο Δημοτικό και Περιφερειακό συμβούλιο.

Επιλέξτε ανθρώπους με την σκέψη στον τόπο. Υποψηφίους που γνωρίζεται ότι θα τους δείτε και την επομένη των εκλογών. Ανθρώπους προσιτούς και συνάμα έμπειρους στο να διαχειρίζονται καταστάσεις και ταυτόχρονα ικανούς στο να οραματίζονται και να πραγματοποιούν όλα εκείνα που ο τόπος έχει ανάγκη.

Δώστε ισχυρή εντολή σε ανθρώπους αυθεντικούς, σε ανθρώπους που η κοινωνία ανέδειξε. Πάρτε τις τύχες του τόπου στα χέρια σας, ενισχύοντας εκείνους που θα αναλάβουν πρωτοβουλίες και θα δημιουργήσουν για τα παιδιά μας, για τις επόμενες γενιές.

Του Κώστα Β. Τσερεντζούλια