Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω…

Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω…

Να μπω και στα ΣΥΡΙΖΟΒουλευτικά! Ο Χαρίτσης την παίζει μονότερμα τη Μεσσηνία! Έχει γίνει ο μοναδικός ουσιαστικά πόλος του Κόμματος στο Νομό και έχει συμπαρασύρει στο ζωτικό του χώρο όποιον ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ. Ποτέ και κανείς Βουλευτής στο παρελθόν από τα κόμματα εξουσίας δεν διέθετε την αποκλειστικότητα των ψηφοφόρων, όπως αυτή διαμορφώνεται τώρα υπέρ του Χαρίτση!

Και αυτό είναι καλό; Όχι απαντώ διότι η πολιτική έχει μια δυναμική αυτό ρύθμισης! Οι συνάδελφοι σου κύριε Χαρίτση αρχίζουν και δημιουργούν γραμμές άμυνας για την πολιτική τους επιβίωση! Το αποτέλεσμα θα είναι να χρεωθείς πτώση ποσοστών του Κόμματος στην Μεσσηνία και κύματα γκρίνιας! Σε χειροκροτεί ο κόσμος αλλά σε σχολιάζουν σκληρά τα στελέχη οι συνάδελφοι σου και ‘γώ που έχω εικόνα σε όλο το νομό τα παίρνω τα μηνύματα… Και στα γράφω! Με μια Συμβουλή επικοινωνιακή για σένα από έναν, επίτρεψε μου να περιαυτολογήσω, γνωστή της πολιτικής και της επικοινωνίας:

Σε κάποιον που είναι εγκλωβισμένος φροντίζεις να του δώσεις έξοδο διαφυγής. Σπάζεις συνειδητά τον κύκλο να πάρει αέρα! Απέβαλλε λοιπόν την νοοτροπία «τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου» αφενός διότι δεν το ‘χεις ανάγκη , δεν χρειάζεται να φοβάσαι κανένα αφετέρου διότι θα δεις ξαφνικά απέναντι σου τείχη! Τα οποία ξεκινούν επαναλαμβάνω να χτίζονται… Και να ‘χεις πάντα στο μυαλό σου ότι στην πολιτική κανείς δεν τρέχει για τον άλλο, όλοι κοιτάζουν τον εαυτό τους! Αν αντιληφθούν ότι είναι νεροκουβαλητές στον μύλο του ενός άντε γεια….

Όχι φυσικά δεν τους αφήνω! Θα ασχοληθώ και με τους Νεοδημοκράτες σε άλλο σημείωμα! Σας προετοιμάζω για το τι έρχεται με ερώτημα; Τι γίνεται αν τα πόδια σηκωθούν να χτυπήσουν το κεφάλι; Εκατό η αλεπού, εκατόν ένα το αλεπουδάκι; Πόσοι και ποιοι έχουν φιλήσει το …νέο χέρι διότι διαβλέπουν πολιτική μακροζωία όποτε εκτιμούν ότι μπορούν να εγκαταλείψουν τον πνευματικό και πολιτικό τους Πατέρα! Καλημέρα σας!

«Τας των κρατούντων αμαθιας φέρει χρεών» Είμαστε αναγκασμένοι να ανεχόμαστε τις ανοησίες αυτών που έχουν την εξουσία έγραφε ο Ευριπίδης στα 460 π.Χ. Και συνέχιζε… «και τούτο λυπρον συνασοφειν τοις μη σοφοις» και αυτό επίσης είναι λυπηρό να συναναστρέφεσαι και να εξισώνεσαι με τους ανόητους!

Δυστυχώς! Σε χρήσιμους ηλίθιους βασιζόταν πάντοτε όχι μόνο η Αρχαία αλλά κυρίως η σύγχρονη πολιτική ιστορία! Καθώς αυτοί δεν ήξεραν ούτε ότι ήταν ηλίθιοι ούτε φυσικά τους πήγαινε στο μυαλό ότι ήταν άχρηστοι! Το ξέραν όλοι οι άλλοι εκτός των ίδιων και τους ανέχονταν!

Αληθεύει ότι πρωτοκλασάτο και αυτόπολυδιαφημιζομενο στέλεχος αυτοδιοίκησης έχει κάνει «Εταιρειουλα» για να περνά μελέτες και έργα που πηγάζουν από το εκ της θέσεως αντικείμενο του; Προσεχώς!

YΓ: Σας προσθέτω και τη νεότερη ενημέρωση για να δείτε ότι ο δρόμος Καλαμάτα – Μπούκα προχωρά όπως πρότεινα και έγραψα. Επιτέλους: Σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκε συνάντηση Δημάρχων Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου και Δυτικής Μάνης Δημήτρη Γιαννημάρα, προκειμένου να εκκινήσει η συζήτηση που θα οδηγήσει στην αξιοποίηση και ανάπτυξη του παράκτιου μετώπου από την περιοχή των Κιτριών έως και την περιοχή του Πεταλιδίου. Πρόκειται για ένα ζήτημα που θα απασχολήσει τα επόμενα χρόνια και για το οποίο, σύμφωνα με την πρόταση που επεξεργάζονται σε πρώιμο στάδιο οι Δήμαρχοι, θα απαιτηθεί τουλάχιστον η συνεργασία των τριών Δήμων αλλά και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μέσω της εκπόνησης ενός στρατηγικού σχεδίου το οποίο και θα περιλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες μελέτες διασύνδεσης, ανάδειξης και αξιοποίησης των περιοχών του παράκτιου μετώπου.