Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

4η θέση για τον Βεργετόπουλο του Ευκλή Καλαμάτας σε αγώνα MTB στη Σαλαμίνα

Στα Κανάκια της ιστορικής Σαλαμίνας βρέθηκε για μια ακόμα φορά φέτος ο Πάνος Βεργετόπουλος του Ευκλής Cycling Team , όπου την περασμένη Κυριακή (5/3ου) συμμετείχε στον δεύτερο αγώνα του MTB Super Cup 2.
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε μετά από τρεις στροφές της ορεινής κυκλικής διαδρομής και με χρόνο 55:48:00 ο Πάνος κατέκτησε την 4η θέση στη κατηγορία των μάστερ Γ΄.  
Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας αναφέρει: “Η οικογένεια της ποδηλασίας έχασε πρόσφατα ένα από τα πιο αγαπημένα της μέλη, την Ελένη Καμπαδάκη, η οποία πρόσφερε στο άθλημα ως υπάλληλος της Ε.Ο.Π., ως κριτής αγώνων, ως μεταφράστρια και ως εκφωνήτρια.
Μέρος των εσόδων του Super Cup θα διατεθεί για την raceforautism.gr, η οποία ήταν και η τελευταία επιθυμία της αγαπημένης Ελένης.
Η RaceforAutism.gr είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, η οποία δημιουργήθηκε για την πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σχετικά με τις διαταραχές του φάσματος του αυτισμού, καθώς και τις ανάγκες των αυτιστικών ατόμων και των οικογενειών τους.”