Πέμπτη
19
Σεπτέμβριος
TOP

Το Karoussos Center μετατρέπεται στο φημισμένο μπαρ “La Fee Verte” για μια νύχτα με πανσέληνο, με πέντε θρυλικούς ζωγράφους

Πέντε θρυλικοί ζωγράφοι και τα αγαπημένα τους ποτά, συνθέτουν τα θέματα για πέντε βράδια στη μαγευτική ατμόσφαιρα του Κέντρου Καρούσου. Σε κάθε μια βραδιά το Κέντρο μετατρέπεται στα μπαρ, τα μπιστρό και τα καφέ που αγάπησαν οι καλλιτέχνες.

Αφήστε τον Van Gogh, τoν Picasso την Frida Kahlo ,τον Cezanne και τον Manet να σας μεταφέρουν σε εποχές όπου η δημιουργικότητα, η χαρά και η ευφυΐα ήταν συστατικά μιας ολοκληρωμένης ζωής.

Στις 4 Ιουνίου 2023, στις 8.00μ.μ., ο Μαχαλάς του Κέντρου Καρούσου, στη Βέργα, μετατρέπεται στο φημισμένο μπαρ “La Fee Verte”, το στέκι του Van Gogh, για να φιλοξενήσει τους καλεσμένους σε ένα μαγικό σκηνικό, μια νύχτα με πανσέληνο. Το μήνα που ο Vincent Van Gogh δημιούργησε το εκπληκτικό πίνακα του «Έναστρη νύχτα», οι επισκέπτες μας, μπορούν να ζήσουν το παλμό του καλλιτέχνη απολαμβάνοντας το αγαπημένο του ποτό, το αψέντι, παρακολουθώντας το έργο του στο φυσικό περιβάλλον του, στην 360 ταράτσα του Κέντρου, κάτω από τους ήχους της Belle Epoque.

Κρατήσεις – εισιτήρια: www.karoussosarchives.com