Παρασκευή
20
Σεπτέμβριος
TOP

Ambert Alert αναζητείται πλούσιος τουρίστας

Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος

Τελικά δεν κάναμε πολύ χώρο στους τουρίστες , και αυτoi δεν μας προτίμησαν.. Δεν ήρθαν  φυσικά όσοι περιμέναμε,  και οποιους  περιμέναμε . Τι να  κανουμε;   Πού να βρούμε τόσα εκατομμύρια τουρίστες, που να πληρώνουν 100 ευρώ την ξαπλώστρα και 35€ το μουσακά;  Να  μπαίνουν στο καράβι να πάνε στο νησί , και να ξοδεύουν δύο μισθούς  για το αυτοκίνητο και τα  εισιτήρια , και για φαγητό και καφέδες   δυο λογαριασμούς της  ΔΕΗ  ;  Ακόμα και τα πανηγύρια στα χωριά ,που από οτι μαθαίνω , τα έχει αναλάβει εργολάβος που θα φέρει και τις ορχήστρες, και τις καρέκλες και τις γουρουνοπούλες,  δεν πανε  καλα !

Πόσο κεφι  να βρεθεί να πετάς γαρίφαλα και   σαμπάνιες στη Γωγώ Τσαμπά; Αν  θέλαμε σκυλάδικα θα πηγαίναμε στο κατάλληλο μέρος,  και όχι κάτω από τον πλάτανο, με πέντε χιλιάδες watt ηχο και γαβ-γαβ να ενθουσιάζεται μόνο ο σκύλος που έχουμε κλεισμένο όλη μέρα στο σαλόνι… Πανάκριβη η χώρα και δεν βρίσκουμε πλούσιους να τη χαρούν..Μειναμε  από οτι βλέπω να σερβίρουμε ο ένας τον άλλον καφέ,  και τα brands και  τα lunch   στα μαγευτικά μπαλκόνια   των σπιτιων μας… .Οσο για τα διαμερίσματα ; καιρος  ειναι  να διαχωριστούν , οτι άλλο τουρίστας,  και άλλο φοιτητής,  άλλο εργαζόμενος που θέλει να μείνει κάπου, και άλλο μεγιστάνας που βαρέθηκε το   το κοτερο του  ,και θελει  να μεινει  και σε  ενα  στουντιο να  ξαποστασει ….

Τελος παντων …Οπως  λεει και  ενα παλιο τραγουδακι , “Στης  ακριβειας τον καιρο  ετυχε  στην Ελλαδα να ζω “..Και  εμεις στο δίλημμα  , την ξαπλωστρα η το λογαριασμο της ΔΕΗ να πληρωσουμε , καταλαβαινετε ποιος  θα βγει χαμενος  !  vamos  ala  playa  !