Παρασκευή
27
Σεπτέμβριος
TOP

ΑΟ Καλαμάτα 80: Ο νέος «λύκος» και το πρώτο φιλικό τεστ με τον Παμβοχαϊκό

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟ Καλαμάτα 80 εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της χρονιάς, στο πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών. Παλιοί και νέοι παίκτες σιγά σιγά «δένουν» και μέσω καθημερινών προπονήσεων αφομοιώνουν τη φιλοσοφία του νέου προπονητή και ισχυροποιούνται τόσο ως μονάδες, όσο και ως ομάδα.

Προ των πυλών και το πρώτο φιλικό, με τον Άκη Χατζηαντωνίου να δοκιμάζει για πρώτη φορά την ομάδα κόντρα στον Παμβοχαϊκό.

Ο φιλικός αγώνας θα γίνει σήμερα, Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, στις 18:30, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας με δωρεάν είσοδο για το φίλαθλο κοινό.

Ο αγώνας θα αποτελέσει μια πρώτη τάξεως ευκαιρία για τον έμπειρο προπονητή της ομάδας να βγάλει συμπεράσματα για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί και να καταγράψει όσα χρειάζονται περαιτέρω δουλειά πριν έρθει η ώρα για το πρώτο επίσημο σερβίς.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ: THE NEW WOLF

Ένας νέος «λύκος» προστέθηκε στην καλαματιανή «αγέλη». Εδώ και αρκετές ημέρες έχει ενταχθεί στο ρόστερ και το τελευταίο απόκτημα της ομάδας. Ο 29χρονος κεντρικός Βασίλης Μανωλάκης

Με ύψος 2.01 και πλούσια εμπειρία από το επαγγελματικό βόλεϊ έχοντας θητεύσει σε Φοίνικα Σύρου, Άρη Θεσσαλονίκης και ΟΦΗ, ο δυναμικός κεντρικός μίλησε για τους λόγους που τον έπεισαν να δεχθεί την πρόταση του ΑΟ Καλαμάτα 80, εξέφρασε χαρά και προσδοκίες για τη νέα αυτή σελίδα στην καριέρα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή τη σεζόν θα αγωνίζομαι με τη φανέλα της Καλαμάτας 80. Εύχομαι στο τέλος να χαμογελάσουμε όλοι, να πετύχουμε τον στόχο μας, με υγεία μακριά από τραυματισμούς και να πάνε όλα καλά.»

«Οι πρώτες εντυπώσεις από την ομάδα είναι», όπως είπε, «πολύ καλές, όλα είναι ωραία και πολύ οργανωμένα. Δουλεύουμε καθημερινά στο γήπεδο και βήμα βήμα θα φτάσουμε εκεί που πρέπει.»

Για το πρωτάθλημα είπε: «Το πρωτάθλημα θα ναι πολύ ανταγωνιστικό. Έχω ζήσει το γήπεδο την περσινή σεζόν και μου άρεσε πολύ η όλη ατμόσφαιρα, καθώς και η πόλη που είναι πανέμορφη. Αποτελεί κίνητρο για μένα το ότι πάμε για άνοδο και ελπίζω να το επιτύχουμε.»

Δήλωσε τέλος έτοιμος για το πρώτο φιλικό καλώντας τον κόσμο να βρεθεί στο κλειστό της Καλαμάτας για να παρακολουθήσει τον αγώνα «Η παρουσία του κόσμου παίζει σημαντικό ρόλο ακόμα και στα φιλικά παιχνίδια. Θέλουμε τον παλμό για αυτόν τον λόγο καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει με την παρουσία του, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου με τον Παμβοχαϊκό στις 18.30».