Κυριακή
29
Σεπτέμβριος
TOP

Τρεις ανήλικοι εξύβρισαν, απείλησαν και χτύπησαν 14χρονο στην Καλαμάτα

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων θορυβεί την τοπική κοινωνία της Καλαμάτας καθώς εμπλέκονται σε αυτό παιδιά ηλικίας από 14 έως 17 ετών. Θύμα ένας 14χρονος ο οποίος υπέστη την ύβρη, τις απειλές και τα χτυπήματα τριών ανηλίκων. Το περιστατικό έγινε στην πόλη της Καλαμάτας, βραδινή ώρα της 27ης Σεπτεμβρίου, έξω από τον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου.

Εκεί σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στις Αρχές οι τρεις ανήλικοι 14, 15 και 17 ετών  εξύβρισαν και απείλησαν φραστικά τον 14χρονο, χωρίς κάποια αφορμή. Ένας εξ αυτών τον χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο ενώ άλλος τον έσπρωξε στο στήθος.

Ο νεαρός κατάφερε να ξεφύγει, δεν έφερε εμφανή σημάδια δήλωσε ωστόσο ότι θα μετέβαινε για εξέταση στο νοσοκομείο.

Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες τακτοποιήθηκαν από τις Αστυνομικές Αρχές και χθες (28/7) το απόγευμα συνελήφθησαν, όπως επίσης συνελήφθησαν ένας 42χρονος ημεδαπός, πατέρας του 15χρονου, ένας 45χρονος ημεδαπός, πατέρας του 17χρονου, και μια 43χρονη ημεδαπή, μητέρα του 14χρονου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Όλοι οι συλληφθέντες αφέθησαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν τρία άτομα για σωματική βλάβη, εξύβριση και  απειλή στη Μεσσηνία

Επιπλέον, συνελήφθησαν τρία άτομα για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου

Συνελήφθησαν, χθες (28.9.2024) το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, -3- ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

Ειδικότερα, οι ανήλικοι συλληφθέντες προχθές (27.9.2024) το βράδυ, στην Καλαμάτα, εξύβρισαν, απείλησαν φραστικά και χτύπησαν έτερο ανήλικο.

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς των ανήλικων και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.