Σάββατο
19
Οκτώβριος
TOP

ΠΑΣΟΚ: Τη Δευτέρα ο ανασχηματισμός Ανδρουλάκη -Το ραντεβού με Διαμαντοπούλου, ακολουθούν Γερουλάνος-Δούκας

Στις 09:30 το πρωί της Δευτέρας πιθανότατα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας δομής σε κόμμα και κοινοβουλευτική παρουσία του ΠΑΣΟΚ που αποφάσισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ανδρουλάκης είχε χθες το μεσημέρι τετ α τετ συνάντηση με την Άννα Διαμαντοπούλου, σε γραφείο, εκτός Βουλής και Χ. Τρικούπη. Το ραντεβού «πήγε καλά» λένε πηγές με γνώση της συνάντησης και σε αυτό ο κ. Ανδρουλάκης ανακοίνωσε την πρώην επίτροπο ότι της επιφυλάσσει επιτελικό ρόλο. Ίσως και σήμερα το πρωί και πάντως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα επικοινωνήσει και με τον Παύλο Γερουλάνο για τον οποίο επίσης επιφυλάσσει ενίσχυση των κοινοβουλευτικών καθηκόντων του και συμμετοχές στο επιτελικό όργανο που θα δημιουργηθεί αλλά και με τον Χάρη Δούκα.

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά από διαβουλεύσεις μίας εβδομάδας κατέληξε στις αλλαγές που θα κάνει και θα τις ανακοινώσει το πρωί της Δευτέρας, ενώ θα ακολουθήσει «πανηγυρικού χαρακτήρα» συνεδρίαση των οργάνων στις 12 στη Χ. Τρικούπη. Το πιθανότερο είναι πρώτα να ανακοινώσει τον «ανασχηματισμό» στο κόμμα και την ίδια ημέρα ή την Τρίτη τις αλλαγές στους ρόλους στη Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα στο δημοσίευμα του www.iefimerida.gr πατώντας ΕΔΩ