Δευτέρα
28
Οκτώβριος
TOP

Ζυμώσεις μεταξύ Μαύρης Θύελλας και Καλαμάτας BC ώστε να γίνουν… σάρκα μιαν

«Και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν»… σε αυτό το πνεύμα τουλάχιστον φαίνεται να προχωρούν οι επαφές και οι ζυμώσεις ανάμεσα στην ΠΑΕ Καλαμάτας και την «μελανόλευκη» των μπασκετικών γηπέδων. Η Καλαμάτα ως κοινός παρονομαστής και το σκεπτικό που – εδώ και ορισμένα χρόνια ακουγόταν, αλλά σε πιο άγουρο επίπεδο  – βασίζεται στην ιδέα των δυο συλλόγων να ισχυροποιηθούν εν τη ενώσει τους γινόμενοι ένας σημαντικός πυρήνας αθλητισμού που θα καλλιεργεί το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ σε ανώτερο, πιο επαγγελματικό επίπεδο.

Σε αυτή την κατεύθυνση φαντάζει και η κίνηση του Γιώργου Πρασσά να στηρίξει τον σύλλογο μέσω χορηγίας.

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση

“Η Διοίκηση του Σ.Κ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ ευχαριστεί θερμά  τον μεγαλομέτοχο και Πρόεδρο της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ κ. Γιώργο Πρασσά, για την έμπρακτη στήριξή του στην ομάδα μας, με τη μορφή χορηγίας  για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ενημερώνει δε, ότι ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες ώστε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η ομάδα μας υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις, να ενσωματωθεί στη μεγάλη οικογένεια της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ενός ενιαίου ισχυρού ποδοσφαιρικού και μπασκετικού κλαμπ.

Για το Δ.Σ.
Ηλίας Κάτσαρης                  Γιώργος Γεωργακίλας
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σ. Τρ.