Κυριακή
27
Οκτώβριος
TOP

Έπεσε θύμα κλοπής μέσα στο σπίτι του – Θρασύτατος “ποντικός” μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα

Δικογραφία σε βάρος ενός 40χρονου ρομά σχημάτισαν οι αρμόδιες αρχές για κλοπή σε οικία στην περιοχή της Καλαμάτας. Η καταγγελία έγινε από τον παθόντα στις 26 Οκτωβρίου με το συμβάν να έχει λάβει χώρα μεσημβρινές ώρες της 13ης ημέρας του ιδίου μηνός. Όπως κατήγγειλε έπεσε θύμα κλοπής μέσα στο ίδιο του το σπίτι!

Ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να μπήκε στο σπίτι από ανασφάλιστη πόρτα, συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης είχε αφήσει τα κλειδιά πάνω στην πόρτα χωρίς να έχει κλειδώσει. Δίχως να γίνει αντιληπτός, μπαίνοντας αθόρυβα μέσα στο σπίτι, ο 40χρονος εντόπισε τσάντα από την οποία αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο και ποσό ύψους 100 ευρώ.

Από την προανάκριση και το βιντεοληπτικό υλικό που υπήρχε, προέκυψε ότι ο δράστης είναι ο 40χρονος Ρομά, ο οποίος αναζητάται από τις Αστυνομικές Αρχές.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, -1- περίπτωση κλοπής σε οικία, που έγινε την 13.10.2024 στην Καλαμάτα. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού, για κλοπή.