Δευτέρα
3
Μάρτιος
TOP

Τραμπ: Μην ανησυχείτε για τον Πούτιν, αλλά για τους μετανάστες βιαστές -Να μην καταλήξουμε σαν την Ευρώπη!

Την άποψη ότι οι ΗΠΑ δεν πρέπει να ασχολούνται με τον Πούτιν, καθώς έχουν άλλα πιο πιεστικά ζητήματα να τους απασχολούν, εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Θα πρέπει να περνάμε λιγότερο χρόνο να ανησυχούμε για τον Πούτιν και περισσότερο χρόνο να ανησυχούμε για τις συμμορίες μεταναστών βιαστών, τους ναρκοβαρώνους, τους φονιάδες και τους ανθρώπους από τα ψυχιατρεία που εισέρχονται στη χώρα μας -ώστε να μην καταλήξουμε σαν την Ευρώπη!», έγραψε στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος.

Την ίδια στιγμή, ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Πιτ Χέγκσεθ ζήτησε από την αμερικανική υπηρεσία κυβερνοασφάλειας να αναστείλει όλες τις δραστηριότητές της που αφορούν τη Ρωσία, περιλαμβανομένων των επιθετικών ενεργειών, ανέφεραν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ του iefimerida.gr πατώντας εδώ