
Ρόλερ κόστερ θυμίζει – προς το παρόν- ο καιρός την άνοιξη με εναλλαγές «διαθέσεων» – από τη μία οι υψηλές θερμοκρασίες και η αφρικανική σκόνη και από την άλλη, ο… πολικός αεροχείμμαρος που έρχεται από την ερχόμενη εβδομάδα, όπως μας ενημερώνει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.
Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια, ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα αλλάζει «πρόσωπο» με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση θερμοκρασίας και την αποχώρηση της αφρικανικής σκόνης.
«O πολικός αεροχείμμαρος διώχνει την αφρικάνικη ζέστη και σκόνη και ρίχνει πάνω από 10 βαθμούς τη θερμοκρασία…», γράφει σε σημερινή (07.05.2025) ανάρτησή του ο μετεωρολόγος.
«Εκτός από τα 30άρια που εκδηλώνονται στην ηπειρωτική Ελλάδα και θα εκδηλώνονται μέχρι την Παρασκευή, στην Κρήτη οι καταβάτες άνεμοι εκτοξεύουν τον υδράργυρο πάνω από 35 βαθμούς!», σημειώνει.
Διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ του newsit.gr πατώντας εδώ