Δευτέρα
29
Νοέμβριος
TOP

Ασημένιος… ο Σμυρνιός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων – Κορασίδων

Το Ασημένιο μετάλλιο και την είσοδο του στην Εθνική ομάδα κατέκτησε ο Δημήτρης Σμυρνιός, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Τ. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ» στη Χαλκίδα. Με το μετάλλιο αυτό ο αθλητής του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Καράτε, κατάφερε να πάρει αυτόματα το εισιτήριο για τους Βαλκανικούς αγώνες που θα διεξαχθούν σε λίγες ημέρες στο Πόρετς της Κροατίας.

Την 5η θέση κατέκτησαν οι Ηλίας Ηλιόπουλος και Δημήτρης Μέντζας στις κατηγορίες τους, μετά από μεγάλη προσπάθεια και παιχνίδια που κρίθηκαν στον πόντο. Μπορεί να μην κέρδισαν μετάλλιο, όμως αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες  στη συνέχεια. Οι Δημήτρης και Άγγελος Λαπιώτης δεν κατάφεραν τελικά να συμμετάσχουν, καθώς ένα προσωπικό ζήτημα τους εμπόδισε να ταξιδέψουν στην Χαλκίδα.

Οι προπονητές του συλλόγου Ιωάννης και Ευάγγελος Μπούρας  με αφορμή τη συμμετοχή του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. στο εν λόγω πρωτάθλημα, δήλωσαν τα ακόλουθα: «Οι αθλητές του συλλόγου μας, είχαν μια αξιοπρεπέστατη παρουσία στους συγκεκριμένους αγώνες μετά από την πολύμηνη αποχή τους από την ενεργό δράση και τις προπονήσεις. Όμως για μία ακόμα φορά φανέρωσαν στον αγωνιστικό χώρο το Ήθος και τη Μαχητικότητα που διακρίνει τους αθλητές του συλλόγου μας. Θέλουμε να τους συγχαρούμε για την προσπάθεια τους και να τους επισημάνουμε ότι ο εν λόγο αγώνας ήταν μόνο η αρχή», ενώ τόνισαν στο τέλος τα ακόλουθα, « Μετά τον Αναστάσιο Χασανάκο που έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους Βαλκανικούς αγώνες, το ίδιο κατόρθωσε και ο Δημήτρης Σμυρνιός με την είσοδο του στην Εθνική ομάδα. Ευχόμαστε μέσα από την σκληρή και οργανωμένη δουλειά που κάνουμε να μας φέρουν και διεθνείς διακρίσεις».